Andreea Marin a transmis un mesaj pentru cititoarele mami.ro

700 0

La evenimentul de lansare a caravanei "Pretuieste Viata", Andreea Marin a transmis cateva ganduri special pentru cititoarele mami.ro. Acestea sunt izvorate din experienta ei de femeie si de mama, dar si din schimbarile pe care le-a trait si au transformat-o profund in ultima vreme. Apropierea de natura, “de radacini”, increderea in propria persoana, iubirea si cautarea de raspunsuri – in interiorul ei, dar si in ceilalti sunt elementele de baza ale filozofiei ei de viata.

Am intrebat-o ce nu ar trebui sa piarda o mama din vedere, chiar daca este prinsa in amalgamul ametitor al grijilor si treburilor cotidiene.
"Fii curioasa, cauta, nu suferi de autosuficienta. Cauta si la altii, o sa afli lucruri care te pot ajuta", a spus Andreea. Nu esti singura persoana care trece printr-o perioada dificila. Cauta si vei afla afla multi alti oameni care au trait sau traiesc ceea ce ti se intampla acum.
"Nu exista nu se poate. Daca vrem sa schimbam ceva, daca dorim lucrul acesta cu adevarat, noi, oamenii, putem face minuni."
"Iubeste-te. Cauta sa te impaci cu tine. Oricine ai fi, ai ceva bun in tine si ceva de pretuit!"

Daca tu esti mohorata, trista, in depresie, ce mesaj ii poti transmite copilului tau? Ce poate intelege si invata el din starea ta de spirit, a mai spus Andreea, care te indeamna sa te bucuri de lucrurile simple, dar frumoase, demne si valoroase pe care ti le ofera viata.

In this article

Join the Conversation