Angelina Jolie: „Brad este un tata foarte implicat”

913 0

Angelina Jolie si Brad Pitt au o familie foarte numeroasa, formata din sase copii, si doua carieri in actorie care nu au nevoie de nicio prezentare, care implica foarte multe calatorii. Cum reusesc sa se descurce? Ei bine, Angelina spune ca este meritul lui Brad care este un tata foarte implicat.

De asemenea, actrita din "Maleficent" a explicat intr-un interviu ca atat ea, cat si Brad, isi planifica proiectele in asa fel incat sa nu fie plecati in acelasi timp si sa ramana de fiecare data unul dintre ei cu copiii.

"De fiecare data discutam inainte ca sa stim de cat timp avem nevoie pentru proiectele noastre si unde trebuie sa mergem", a explicat Angelina pentru The Mirror.

"Brad este un tata foarte implicat, ii place sa pregateasca micul dejun si sa-i duca diminetile pe copii la scoala. Daca am de lucru, stiu ca intotdeauna va fi pregatit sa se ocupe el de copii", a povestit actrita.

Angelina Jolie a mai spus ca implicarea continua a lui Brad Pitt si seriozitatea cu care si-a asumat rolul de tata o fac foarte mandra de el. "Ii place sa fie tata si acesta este lucrul de care sunt cel mai mandra. Cand ai o familie mare, ai nevoie de sprijin", a mai adaugat ea.

In this article

Join the Conversation