Angelina Jolie, cu copiii in Australia – „cronica” unei familii numeroase

1043 0

“Casa mea este acolo unde se afla familia”, a marturisit Brad Pitt pentru publicatia "In Touch". "E o nebunie, dar imi place haosul. Iar Angie este uimitoare."

Desi recunoaste ca adeseori este epuizant, Brad spune ca ii place haosul dintr-o familie mare.

"Daca ai o familie numeroasa, iti este imposibil sa gasesti un coltisor fara jucarii sau un loc linistit. Intotdeauna este o cearta, cineva se loveste intr-un perete sau striga “Tata!!!”.

Cu toate acestea, Angelina si Brad dau semne ca doresc sa-si mareasca din nou familia: dupa o vizita intr-o tabara de refugiati din Siria, Angelina si-a manifestat dorinta de a adopta o fetita din Iordania. Din cei sase copii ai cuplului, trei sunt deja adoptati (Maddox  -12 ani, Pax – 9 ani si Zahara – 8 ani), ceilalti trei fiind copiii naturali (Shiloh – 7 ani, gemenii Vivienne si Knox – 5 ani)

Angelina Jolie, copiii si experienta australiana

Recent, Angelina Jolie a fost fotografiata la imbarcare spre Sydney alaturi copii. Actrita lucreaza in urmatoarele luni la un nou proiect cinematografic “Unbroken”, iar Brad filmeaza deja pentru “Fury”, in Marea Britanie. Planul familiei este urmatorul: chiar daca momentan lucreaza in parti diferite ale lumii, dupa ce incheie filmarile in Australia, Angelina si copiii se vor muta la Brad, in Marea Britanie.

Intre timp, Angelina a fost surprinsa la Sydney, alaturi de copii, in vizita la acvariu si in timpul unei plimbari placute prin zona Darling Harbour. Din grup lipsea doar Maddox, cel mai mare dintre copii (Brad Pitt se afla la premiera celui mai recent film, "12 Years a Slave", de la Festivalul de Film de la Toroto.)

De asemenea, acum cateva zile Angelina a fost fotografiata intr-o vizita in Brisbane pentru a cauta locuri pentru filmari, alaturi de Pax si Shiloh.

"Unbroken", un film regizat de Angelina Jolie

Filmul pentru care Angelina Jolie se afla in Australia este o pelicula pe care o regizeaza ea insasi si este o poveste dramatica din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Este vorba despre un sportiv olimpic, Louie Zamperini, care a supravietuit 47 de zile fara apa si mancare in timpul unui naufragiu in Oceanul Pacific, in anul 1943.

 

In this article

Join the Conversation