Aparatul care "prevede" bolile

360 0

Analiza se realizeaza cu ajutorul unui aparat neiradiant, SCIO, si este disponibila in clinicile particulare. Aparatul poate arata inclusiv daca pacientul este stresat. Aparatul SCIO combina biorezonanta si biofeedback-ul (tehnica prin care se invata controlarea unor afectiuni) si exploreaza campul energetic.

„Orice organ emite un camp energetic care poate fi detectat si influentat. Aparatul de biorezonanta SCIO functioneaza pe baza acestui principiu, detectand eventualele dezechilibre energetice, asociate de obicei cu existenta unei afectiuni sau cu probabilitatea aparitiei unei boli”, afirma Sidonia Latea, medic specialist medicina de familie, cu competenta in homeopatie, de la Clinica Tri-San din Bucuresti.

Analiza este nedureroasa si neiradianta. Ea nu inlocuieste analizele clasice, fiind o metoda complementara. Pe langa evaluarea starii generale de sanatate a organismului, cu ajutorul dispozitivului SCIO se pot analiza: sistemul imunitar, prezenta unor virusuri si bacterii, nivelul enzimelor, al vitaminelor, al mineralelor, al aminoacizilor esentiali si al acizilor grasi nesaturati, starea si afectiunile organelor interne, starea psihica a pacientului si predispozitia la alergii si la diverse boli.

De asemenea, sunt obtinute informatii despre unele afectiuni ale aparatelor: respirator, endocrin, nervos, osteo-articular si genital. Medicul Sidonia Latea mai spune ca aparatul de biorezonanta SCIO poate evidentia si unele dependente, cum ar fi cele de alcool, de tutun, de droguri si de medicamente.

Citeste AICI articolul integral

In this article

Join the Conversation