Apare VILLA DESIGN!

308 0

VILLA DESIGN ofera combinatia ideala intre clasic si modern pentru tot ceea ce este remarcabil in arta, arhitectura si design.

Targetul revistei este definit astfel: persoane cu varsta intre 25-55 de ani, 50% femei si 50% barbati, cu educatie superioara, cu venit si standarde sociale ridicate, preocupati in mod deosebit de calitate, pentru care casa si mediul in care traiesc reprezinta un important mijloc de a exprima reusita lor in viata.

Iata conceptul editorial VILLA DESIGN in viziunea Adelei Parvu, redactor-sef:

„VILLA DESIGN are cuprinsa intre copertele ei o lume fabuloasa, nu numai obiecte, interioare si destinatii spectaculoase, ci si o aprofundare la nivel de idee, de explorare a ceea ce se afla dincolo de imagine, in lumea fascinanta a Frumosului care cuprinde si designul, arta si arhitectura, dar si moda vestimentara. Daca invatam sa reperam ceea ce este frumos si de calitate, vom dori sa ne inconjuram de lucrurile care au aceste atribute. Dar ca sa intelegem de unde provin linia, forma sau culoarea care ne incanta, trebuie sa aflam si povestea celui care le creeaza. In VILLA DESIGN aceste surse ale creativitatii sunt explorate, iar invitatia nu ramane doar la nivel de contemplare vizuala, ci este una care incita la a simti, a dori sa te inconjori de ceea ce este pozitiv, spectaculos si frumos. De aceea provocarea pe care o lanseaza Villa Design este „traieste excelenta in design, arta si arhitectura!” Ce are deosebit VILLA DESIGN? Totul! De la abordare editoriala, la cea de grafica, de la promovarea de obiecte, solutii, concepte care se gasesc local, la cele care sunt la nivel international, de la prezentarea lucrarilor unor artisti sau designeri pana la unele care sunt special create pentru revista”.

VILLA DESIGN are 164 de pagini, frecventa trimestriala si un tiraj de 15.000 de exemplare. Pretul revistei este 9.9 lei si costul rate-card pentru o pagina de publicitate este de 3.500 de euro.

VILLA DESIGN intregeste portofoliul Sanoma Hearst Romania, ce editeaza in prezent titlurile: Cosmopolitan, FHM, Beau Monde, Story, National Geographic, National Geographic Traveler, Harper’s Bazaar, Esquire, Marie Claire, Casa si gradina, FEMEIA, mami, Femeia de azi, Bucataria de azi, Mamica de azi, Sanatatea de azi.

In this article

Join the Conversation