A apărut o nouă ediție a revistei mami!

Citește noul număr al revistei mami, din 20 decembrie la toate punctele de difuzare a presei.

1533 0

Nu mai e mult până la finalul lui 2016, așa că ne pregătim pentru începerea unui nou an, cu forțe proaspete!

revista mami ianuarie 2017

Mai întoarcem o filă în calendar. Și cum, de obicei, odată cu începerea unui nou an ne stabilim și noi obiective, am luat și noi în discuție câteva rezoluții… de-ale celor mici. De ce să nu-l încurajezi și pe el să-și ia câteva angajamente simple, pe care să le poată respecta? De la cum să fie mai organizat, un pic mai ascultător, sau la a face mai mult sport, încurajează-l să-și asume noi obiceiuri. Cum? Afli din revistă!

Iar pentru că iarna și-a cam intrat în drepturi, avem o mulțime de pagini…. de sezon! De la cele mai frumoase și călduroase hăinuțe, până la cele mai confortabile ghetuțe, găsești idei pentru un echipament complet, numai bun pentru săniuș. Apoi discutăm pe larg despre ce ai tu de făcut ca piticul să fie în formă și plin de energie pe tot parcursul sezonului rece – de la aspecte legate de alimentație, la cum îl ferești de germeni și până la sport, ca formă de tratament. Iar nutriționistul îți spune cam ce ar fi bine să-i pui în farfurie, ca organismul lui să facă față temeraturilor scăzute. În plus, îți recomandăm și câteva destinații perfecte pentru schi și săniuș, dar și activități distractive pentru acele zile în care gerul nu vă lasă să ieșiți din casă.

Ești gravidă? Acum, că e iarna iar tu ai burtica aproape cât cea a Moșului, e bine să îți iei câteva precauții. De aceea am pregătit pentru tine un ghid practic cu sfaturi utile (de la cum eviți aglomerația din magazine, sau căzăturile pe gheață, până la protecția corectă a pielii). Pleci în vreo călătorie, în vacanță? Atunci află cum ar trebui să te pregătești de drum, ce mijloace de transport e bine să eviți, dar și ce sfaturi are smedicul ginecolog pentru tine. În plus, dacă mesele copioase de Sărbători îți dau bătăi de cap, n-ar strica să știi care plante ajută digestia. Și încă ceva… pentru noapte de Revelion, avem câteva rețete de cocktailuri festive, bune și pentru gravide (da, sunt fără alcool!).

Și asta nu e tot! Dacă ai un bebe mic, cu siguranță îți vor prinde taaare bine cele cinci metode de alinare care pun lacrimile pe ducă, dar și informațiile primite de la medic în ceea ce privește eritemul fesier. Și pentru că lucrurile nu sunt mereu așa cum ne dorim, avem și un avertisment: vitaminele pot fi și toxice! Află de ce în revistă. Îți spunem și cum să tratezi tusea natural, cum se manifestă diabetul la copii, dar și când e cazul de o ecografie abdominală.

Iar pentru că puștiul de pe copertă sigur v-a atras atenția, citește interviul din revistă ca să afli mai multe despre Laurențiu Reghecampf Jr., chiar de la mămica lui Ana Maria Prodan.

Nu rata noua ediție a revistei mami! O găsești și în format digital.

In this article