Atentie la preparatele cu ” Gingo Biloba”

2536 0

Ginkgo biloba actioneaza benefic la toate nivelele in corpul nostru. Un astfel de produs este eficient in tulburarile de atentie, de memorie, de vedere, in cazul problemelor de auz sau a ametelilor. In plus, contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine periferice si astfel te ajuta sa iti simti mainile si picioarele calde din nou.

Dar NU orice extract de Ginkgo biloba este eficient. Cele mai multe produse pe bază de Ginkgo biloba contin si produsi toxici alaturi de cei cu efect terapeutic. Deoarece frunzele acestui arbore contin si alte substante toxice pentru organism, acestea trebuie inlaturate in procesul de purificare si de extragere a principiilor active „bune”, rezultand un extract standardizat de Ginkgo biloba.

Extractul standardizat de Ginkgo biloba contine doar componentele active benefice in concentraţii adecvate pentru a obţine efectele dorite, fara alti produsi toxici. Standardizarea asigura excluderea substantelor nocive si o concentratie optima a principiilor active din aceasta planta.
Ca atare, recomandam ca, inainte de a cumpara un produs pe baza de Gingko biloba, sa studiati compozitia tabletelor si sa nu le cumparati decat pe cele ce contin extractul standardizat din aceasta planta si eventualii excipienti, fara alte adaosuri.

Asigurati-va ca produsul cumparat contine extract standardizat de Ginkgo biloba!
Flavotan este un remediu natural pentru stimularea functiilor creierului si prevenirea afectiunilor circulatorii.
Flavotan 80 mg si Flavotan 120 mg sunt suplimente alimentare ce contin extract standardizat de Ginkgo biloba, fiind fabricate la cele mai moderne si sigure standarde actuale internationale. Standardizarea extractului din frunze de Ginkgo biloba constituie garantia constantei efectului terapeutic si a profilului de siguranta, adica a calitatii produsului.

  • Oferta speciala: pentru 2 cutii cumparate de Flavotan 80 mg sau Flavotan 120 mg primiti 1 cutie CADOU.
  • Pretul unui pachet promotional 2+1 cadou este de aproximativ 12 RON pentru Flavotan 80 mg si 17.5 RON pentru Flavotan 120 mg (pretul poate varia in farmacie in functie de adaosul comercial practicat).

In this article

Join the Conversation