Balanta

610 0

Ai noroc totusi ca valorile morale iti sunt bine inradacinate in personalitate, asa ca vei reusi sa pui piciorul in prag atunci cand este nevoie. La fel de bine ti s-a impregnat si simtul estetic, pe care incerci sa il transferi celor mici prin anumite preferinte de stil si aspect.

Iti place sa indeplinesti rolul unei gazde impecabile atunci cand aveti musafiri, asa ca ii vei invata si pe copii sa fie amabili si politicosi cu cei care calca pragul casei.

In cazul in care se isca mici conflicte intre frati, acestia vor da fuga la mamica-balanta pentru a le solutiona problema. Cum tensiunea nu te face sa fi in largul tau, vei simti o retincenta, insa simtul diplomatic care te caracterizeaza te va ajuta sa gasesti rezolvarea potrivita. Este o buna oportunitate pentru a-i invata pe cei mici despre compormis si cooperare.

Tendinta de a fi nehotarata nu trebuie sa fie afisata in fata copiilor tai, ei trebuie sa vada in tine consistenta si siguranta. Afectiunea familiei nu te va multumi pe deplin, ai nevoie si de dovada lor de respect.

In this article

Join the Conversation