Berbec

557 0

Ti se intampla de multe ori sa vorbesti inainte de a analiza ce spui, motiv pentru care ajungi sa regreti unele cuvinte. Esti o fire irascibila, iar cand micutii te calca pe nervi, nu iti ascunzi cu nimic supararea. Partea buna este ca iti trece la fel de repede si ameliorezi indata relatia cu cei mici.

Mamicilor din aceasta zodie le place sa aiba un stil de viata activ. Ar fi bine sa le insufli si copiilor acest spirit plin de energie si poti sa incepi prin plimbari la sfarsit de saptamana sau un joc de volei. Ai grija sa iti controlezi firea competitiva, e doar o partida amicala.

Pe de alta parte, stii intotdeauna cum sa iti sprijini copiii si cel mai important este ca si ei sunt constienti ca tu vei fi acolo pentru ei indiferent de situatie. In calitate de suporter, ii vei aplauda la toate serbarile de la gradinita.

Micutii vor aprecia energia debordanta de care dai dovada, chiar si pe masura ce inaintezi in varsta. Arata-le insa ca esti alaturi de ei nu doar prin putere si dinamism, ci si prin suport emotional. Sinceritatea iti va aduce un plus in ochii celor mici.

In this article

Join the Conversation