Berbec

575 0

Micutii berbeci sunt prin definitie pasionati de ceea ce fac, sunt creativi si nelinistiti. Au mult mai multa energie decat ceilalti copii, iar atitudinea care ii determina sa iasa in evidenta poate fi o provocare pentru oricine vrea sa tina pasul cu ei. Sinceritatea este punctul lor forte si copiii din acest semn nu se sfiiesc sa spuna lucrurilor pe nume. Impulsivitatea ii face insa uneori sa depaseasca anumite limite, doar pentru ca de mici iti vor spune verde-n fata ceea ce le trece prin cap.

Ca mamica a unui berbec, esti probabil obisnuita cu schimbarile bruste de comportament. Temperamentul exploziv li se inradacineaza puiutilor de la varste fragede, asa ca te poti astepta oricand ca emotiile sa lor sa devina greu de tinut sub control. Pentru asta esti acolo, sa-l inveti sa fie echilibrat. Poti sa vezi si partea buna a lucrurilor totusi: pe cat de repede se imbufneaza, pe atat de repede ii trece.

Nu uita sa-l inveti inca de mic sa nu lase lucrurile neterminate, pentru ca nativii acestei zodii au tendinta sa se avante in proiecte de mare amploare, pe care le abandoneaza la scurt timp.

Asigura-te si ca face mult sport. Activitatile fizice ii vor ajuta pe micii berbeci sa isi consume excesul de energie cu folos, iar daca il indrumi spre sporturi de competitie, atunci tot dinamismul sau va deveni util. Ai grija la echipamentul corespunzator, intrucat cei mici sunt predispusi accidentarilor din cauza temperamentului agitat.

In this article

Join the Conversation