BIOCLIN Multi-Mam, ingrijire completa a mamelor care alapteaza

281 0

Produsele sunt sigure, contin exclusiv extracte naturale din plante, fara conservanti, arome, nu lasa nici un fel de gust sau miros pe piele si sunt inofensive chiar daca sunt inghitite de copil, de aceea nu trebuiesc indepartate inainte de alaptare. In acest mod se asigura si o protectie directa in timpul alaptarii.

Multi-Mam Balm

Gel pentru mameloane sensibile si iritate

Un produs unic, compus pe baza unei selectii de uleiuri vegetale si squalena, o componenta esentiala a sebumului uman. Acest produs este foarte eficient pentru mameloane sensibile si iritate, previne fisurarea mamelonului in timpul alaptatului. Nu este lipicios si este usor absorbit de pielea mamelonului, previne fisurarea mamelonului in timpul alaptatului. Nu este lipicios si este usor absorbit de pielea mamelonului.

Multi-Mam Comprese

Comprese impregnate cu gel bio-activ pentru ragade

Cand mameloanele devin dureroase datorita alaptarii sau pielea Incepe sa crape este extrem de important sa prevenim infectarea si sa asiguram un proces rapid de vindecare. Compresele sunt impregnate cu gel bio-activ, care este un produs complet natural creat din plante. Gelul bio-activ stimuleaza procesul natural de regenerare a tesutului, reduce inflamatia si are un efect direct de calmare. Sunt usor antiseptice si previn infectarea. Sunt plastifiate pe o parte pentru a preveni patarea sutienului si creeaza conditiile ideale de vindecare a tesutului.

Multi-Mam Lanolin

Unguent pentru mameloane uscate si crapate

Acest produs are o calitate unica: este ultra purificat si natural. Este cel mai apropiat produs de grasimea umana a pielii si ofera o protectie optima. Se utilizeaza in special pentru mameloane uscate si crapate.

In this article

Join the Conversation