Black Friday 2013: magazine de jucarii pentru copii, haine copii. Valul 2 de reduceri (29 noiembrie)

968 0

Chiar daca o serie de retaileri importanti au devansat Black Friday 2013 si reducerile au avut loc cu o saptamana in avans, pe  22 noiembrie, in mod traditional Black Friday are loc pe data de 29 noiembrie. Deci, dupa o prima sesiune de cumparaturi, iata care este noul val de reduceri.

Anul acesta, in unele cazuri a fost vorba chiar de o saptamana Black Friday, cu reduceri incepute pe 22 noiembrie care continua pana pe 29 noiembrie sau chiar 1 decembrie.

Iata cateva magazine inscrise la Black Friday 2013 (valul II – 29 noiembrie), cu articole dedicate celor mici.

Black Friday 2013: magazine de jucarii pentru copii, haine copii

Bebe Bliss, magazin cu haine copii, carucioare, scaune auto, patuturi, plimbare, camera bebe, jucarii pentru copii, produse pentru igiena si sanatate,  in perioada 29 noiembrie – 1 decembrie.

 Best Kids te imbie cu ceea ce nu mes ofeta anului.

DinoLand te indeamna sa te grabesti pentru ca oferta este limitata.

Strollers.ro – carucioare, scaune auto copii, masa si odihna, articole pentru plimbare, joaca si activitati, jucarii, puericultura mica, rechizite, alimentatie, a anuntat reduceri pentru 29 noiembrie. Start: 29 noiembrie, ora 05.00.

Nichiduta.ro –  jucarii pentru copii, carucioare, masa plimbare alimentatie, articole pentru plimbare – promite un weekend cu reduceri de pana la 60%, incepand din  29 noiembrie.

Reducerile de Black Friday au inceput la 101 jucarii inca de de pe 20 noiembrie si continua pana pe 30 noiembrie.

La copii.ro – carucioare, scaune auto copii, camera copilului, jucarii pentru copii interior, puericultura mica, jocuri, jucarii pentru copii exterior  a anuntat ca Black Friday 2013 este, de fapt, Black Week 2013 cu reduceri in perioada 22 noiembrie – 1 decembrie.

Elefant.ro – site de carti, ebooks, fashion, papetarie si jucarii pentru copii organizeaza "Tombola Black Friday", cu 100.000 de premii.

In this article

Join the Conversation