Black Friday 2014. Lista magazinelor cu jucarii si articole pentru copii

461 0

Ca şi anul trecut, unele magazine preferă să înceapă Black Friday, care are loc în ultima zi de vineri din luna noiembrie, cu o săptămână mai devreme.  Prin urmare, trebuie să reţii zilele de 21 noiembrie (şi weekend-ul de după această dată) şi 28 noiembrie (şi weekendul de după această dată).

"Cu alte cuvinte, putem spune că anul aceste Black Friday-ul a devenit un Black Week prelungit, ce va începe pe 21 Noiembrie şi va dura până pe 1 Decembrie, cu două puncte culminante: Vinerile de 21 şi de 28 ale acestei luni", se spune pe Blackfridayromania.net. Pentru că se apropie noaptea în care vine Moş Nicolae (5 spre 6 decembrie), iată un excelent prilej de a achiziţiona cadoul potrivit pentru copilul tău cu o reducere substanţială. Pentru aceasta îţi venim în ajutor cu lista magazinelor cu jucării şi alte produse pentru copii participante la Black Friday 2014.

Black Friday 2014 pentru copii

Elefant.ro este înscris în lista magazinelor cu reduceri de Black Friday 2014. De aici poţi comanda jucării pentru bebe, colecţii de păpuşi cu personajele preferate din desenele animate, boardgames, lego, jocuri de construcţii etc.

La Minirock.ro găseşti haine "rock", cu personalitate, pentru bebe, copii care merg la grădiniţă, la şcoală, pentru părinţi rock şi viitoare mămici.

Pe lângă multe alte produse, la Libris.ro găseşti rechizite pentru copii, ghiozdane/ rucsacuri, seturi educative şi creative, cărţi pentru copii sau creşterea copilului.

La Educlass.ro găseşti jocuri pentru copii de toate felurile şi pentru toate grupele de vârstă: 0 – 12 luni, 1-3 ani, 3-5 ani, 5-7 ani, 7-10 ani, 10 + ani.

Dacă eşti în căutare de cărucioare pentru copii, pătuţuri pentru copii, scaune auto, mobilă pentru camera copilului, săniuţe, le găseşti la Nichiduta.ro, magazin online înscris şi el la Black Friday 2014.

La Noriel.ro găseşti puzzle-uri, jocuri de construcţie, păpuşi, maşini, laptopuri şi jucării electronice, jocuri educaţionale etc.

Cărucioare pentru copii, scaune pentru maşină, jucării şi multe alte produse găseşti şi pe Strollers.ro

La 3 Pitici găseşti orice – de la produse pentru igiena copilului, la obiecte pentru masă, mobilier pentru camera copilului, jucării, jocuri, îmbrăcăminte şi încălţăminte, costume etc.

Pe parcurs, vom updata lista magazinelor participante la Black Friday 2014, pe segmentul jucării şi produse pentru copii.

 

In this article

Join the Conversation