Black Friday 2015. Magazine online cu articole pentru copii la reducere

601 0

Ținând cont că se apropie Moș Nicolae și sărbătorile de iarnă, n-ar strica să arunci un ochi peste ofertele momentului. Să achiziționezi cadouri la prețuri avantajoase poate fi un ajutor nesperat pentru bugetul familiei (cu condiția să ai o listă clară de produse, să nu te abați de la ea și să nu te lași luată de valul reducerilor).

Mai jos, am listat șapte magazine online unde poți încă să găsești jucării, rechizite, cărucioare, scaune auto pentru copii, haine, încălțăminte și lenjerie pentru copii la prețuri reduse.

Noriel.ro are reduceri de până la 60% la jucării, ghiozdane, seturi de joacă, ghiozdane, premergătoare. Pentru unele produse stocul este deja epuizat, deci nu întârzia să afli ce include oferta Black Friday 2015 la Noriel.

Pe Elefant.ro găsești Seturi Lego cu reduceri de până la 30%, Top Board Games cu reduceri de până la 55%, jucării Disney, cu reduceri de până la 60%, jucării pentru bebe, cu reduceri de până la 75%, jocuri și jucării educative, cu reduceri de până la 65%, puzzle-uri, cu reduceri de până la 80%. Găsești reduceri și la rechizite și papetărie, articole pentru mămici și bebeluși, role, biciclete, scaune auto pentru copii.

Reduceri semnificative la ghetuțe, pantofiori și cizme – pentru copii, dar și pentru restul familiei – găsești pe Ecco-shoes.ro.

Pe 3Pitici.ro, la secțiunea Promoții Black Friday sunt incluse categorii de produse, printre care poți să găsești reduceri – jucării LEGO, jucării pentru îndemânare și construit, articole pentru camera copilului (decorațiuni, dar și diverse protecții – pentru prize, colțuri, opritoare, siguranțe seratre și dulapuri), articole pentru școală și grădiniță, păpuși, igienă și sănătate, articole pentru mămici, jucării educative și interactive etc.

Dacă intri pe Bebebliss.ro vei găsi reduceri la cărucioare, scaune auto pentru copii, leagăne, lenjerii de pat etc, jucării etc.

Pe Zorilestore.ro găsești reduceri importante la hanorace, geci, veste, jachete, treninguri și alte articole vestimentare sportive.

Asternuturisiprosoape.ro te așteaptă cu reduceri la lenjerii de pat, pături, cuverturi și prosopate – pentru adulți și pentru copii.

Foto: Guliver/ Thinkstock

Editor: Adina Gruia

 

 

In this article