Blake Lively: insarcinata si sexy

1222 0

Prima apariţie a cuplului Lively – Reynolds pe covorul roşu (foto dreapta) de la vestea că Blake Lively este însărcinată a stârnit multă admiraţie, privirile fiind atrase, în special, de viitoarea mămică.

La evenimentul 2014 Angel Ball, Blake Lively (27 de ani) a purtat o creaţie a casei Gucci – o rochie de un galben plăcut, extrem de sexy, mulată şi cu un decolteu adânc, care-i scotea în evidenţă burtica.

Ţinuta lui Blake Lively a fost foarte apreciată, devenind o sursă de inspiraţie pentru multe viitoare mămici – mândre de burtica lor şi de schimbările pe care le trăiesc în această perioadă.

Nu a trecut neobservat nici faptul că Ryan Reynolds nu şi-a putut lua ochii de la frumoasa lui parteneră. Deci, ia exemplu de la atitudinea feminină şi încrezătoare a actriţei – fii mândră de tine, de corpul tău şi nu uita că pentru iubitul tău eşti cea mai sexy femeie din lume! 

Blake Lively însărcinată şi sexy (FOTO)

Inspiră-te din stilul şi atitudinea frumoasei actriţe şi vei descoperi că poţi aborda ţinute feminine, sofisticate sau cool, atât pe stradă, cât şi la ocazii speciale, care te vor avantaja pe parcursul celor nouă luni de sarcină. 

 

In this article

Join the Conversation