Blake Lively si Ryan Reynolds au devenit parinti!

558 0

Potrivit Page Six, Blake Lively, în vârstă de 27 de ani, a născut în preajma Anului Nou, mai repede decât se aştepta, iar veştile sunt bune – atât mama, cât şi bebeluşul se simt bine. 

Potrivit apropiaţilor, Blake Lively şi Ryan Reynolds se gândesc să se mute din Los Angeles deoarece îşi doresc ca micuţul lor să aibă o copilărie normală. Deocamdată nu se ştie dacă cei doi au băieţel sau fetiţă, de altfel cei doi nu au dorit să afle sexul copilului înainte de naştere, sau ce nume i-au ales. 

Citeşte şi Nume de copii neinspirate. Dilemele unor adulti cu nume neobisnuite

Blake Lively a anunţat în luna octombrie că este însărcinată, postând o fotografie cu burtica pe site-ul său Preserve.us, iar stilul adoptat în lunile de graviditate a fost urmărit îndeaproape, actriţa fiind considerată una dintre cele mai şic viitoare mămici.

Citeşte şi Rochii de seară pentru gravide

"E ceva ce mi-am dorit mereu, de când eram doar o fetiţă", a declarat Blake Lively pentru Us Weekly, vorbind despre viitorul ei copil. "Nu ştiam ce vreau să ajung în viaţă, dar ştiam că vreau să am mulţi de copii: provin dintr-o familie numeroasă şi acest lucru este important pentru mine".

Reprezentanţii cuplului Blake Lively – Ryan Reynolds nu au făcut încă nicio declaraţie oficială.

 

In this article

Join the Conversation