Bucataria ta e sigura pentru bebe?

250 0

Urmeaza-ne sfaturile si bucataria va deveni un loc sigur pentru puiul tau.

Pastreaza paharele din sticla in dulapuri inchise sau cat mai sus, astfel incat bebelusul sa nu poata ajunge la ele. La fel si cutitele si alte obicete taioase, cum a fi blenderul.

Fii atenta la produsele de curatat pe care le cumperi. Incearca sa le alegi doar pe cele mai putin toxice. Tine-le intr-un loc sigur, departe de atentia copilului.

…este bun pentru orice eventualitate. Il poti folosi doar daca focul este mic. In cazul unui incediu mare trebuie sa scoti copilul din casa si sa apelezi la un vecin pentru a suna la 112.

Niciodata sa nu lasi copilul nesupravegheat atunci cand sta la masa pe un scaun mai inalt. Cel mai bine este sa hranesti copilul intr-un scaun special pentru bebelusi.

Atunci cand tii intr-o mana un pahar cu o bautura fierbinte, nu tine in cealalta copilul. De asemenea, nu inmana unei persoane o ceasca cu cafea fierbinte peste capul copilului. Evita sa consumi bauturi foarte calde in timp ce iti hranesti puiul.

Daca nazdravanul tau nu intelege inca atunci cand ii spui sa nu atinga anumite obiecte, un carucior te poate salva. Iti poate fi de mare ajutor atunci cand ai treaba in bucatarie si trebuie sa tii micutul langa tine, ca sa il poti supraveghea. Astfel vei fi sigura ca puiul tau nu se va rani.

In this article

Join the Conversation