Burda Media Bucureşti lanseaza specialul Beau Monde Mirese

558 0

Burda Media Bucureşti lansează ediţia specială Beau Monde Mirese.  Astfel, revista lunară Beau Monde STYLE se extinde cu acest nou periodic, cel care „vă împlineşte visul”. Din 2 aprilie 2014, Beau Monde Mirese se găseşte la orice punct de difuzare a presei. 

Revistă glossy interactivă, Beau Monde Mirese este parte a superlativelor editoriale marca Burda Media Bucureşti.
Conţinutul publicistic, viziunea grafică, originalitatea informaţiilor şi imaginilor conferă ineditul acestei publicaţii de nişă – reperul absolut al presei de wedding&fashion.  
 
Atât miresele, mirii, familiile şi prietenii lor, cât şi organizatorii de nunţi găsesc în Beau Monde Mirese ideile, sugestiile şi soluţiile optime pentru reuşita unui eveniment unic, de o asemenea grandoare, cum este nunta. 
 
Anca Ciuciulin, redactorul-şef Beau Monde Mirese: „Aceasta este revista cu, pentru şi despre mirese – îndrumar fidel comunităţii www.miresici.ro –, gândită cu drag şi scrisă cu pasiune de o echipă editorială entuziastă, pe o structură jurnalistică fără concurenţă în domeniu.”  
 
Rochii de mireasă senzaţionale, ţinute de bun-gust pentru miri, ultimele tendinţe în aranjamente florale şi decoraţiuni, bijuterii rafinate, machiaje şi coafuri adecvate, săli de recepţie spectaculoase – practic, găsiţi în Beau Monde Mirese o adevărată enciclopedie a trendurilor şi a celor mai bune oferte, necesare mirilor şi tuturor celor implicaţi în organizarea unei nunţi. 
 
Coperta primului număr al revistei Beau Monde Mirese o prezintă pe Bianca Ioniţă, o mireasă în devenire. Bianca a păşit de pe platoul de filmare al Kanal D în studioul foto al Beau Monde Mirese pentru a se bucura, în avanpremieră, de câteva rochii de mireasă alese de stiliştii noştri special pentru ea. Vedeta şi-a dorit să împărtăşească şi altor viitoare mirese povestea ei de dragoste, dar şi experienţa ei de strateg al propriei nunţi. 
 
Bucuraţi-vă de noua publicaţie specială Beau Monde Mirese – revista care vă împlineşte visul!

In this article

Join the Conversation