Cadou de 8 Martie de la CFR Calatori: bilete cu reducere pentru doamne si domnisoare

350 0

CFR Calatori va acorda reduceri de 50% la pretul biletelor pentru trenurile InterCity pentru doamne si domnisoare in data de 8 martie, se anunta intr-un comunicat al companiei. 

"Cu ocazia celebrarii Zilei Internationale a Femeii, CFR Calatori transmite tuturor femeilor cele mai bune urari de sanatate, respect si pretuire. In plus, compania ofera doamnelor si domnisoarelor posibilitatea de a calatori cu trenurile InterCity in data de 8 Martie, beneficiind de o reducere speciala de 50%", se spune in comunicatul CFR Calatori.

Oferta anuntata este valabila pentru calatoriile interne si vizeaza urmatoarele trenuri:

IC „Dacia” 346 si 347 si IC „Ister” 472 si 473 cu plecari din: Bucuresti Nord, Ploiesti Vest, Sinaia, Predeal, Brasov, Sighisoara, Medias, Blaj, Teius, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad, si retur .

IC 533 Teius – Cluj Napoca, cu plecari din: Teius, Razboieni, Campia Turzii, Cluj Napoca (circula atasat la IC 346).

IC 532 Cluj Napoca – Bucuresti Nord, cu plecari din: Cluj Napoca, Campia Turzii, Razboieni, Teius, Blaj, Copsa Mica, Medias, Sighisoara, Brasov, Predeal, Sinaia, Ploiesti Vest.

Oferta este disponibilă doar la casele de bilete si este valabila atat pentru calatoriile la clasa I, cat si la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului de 5 lei se achitaintegral.

In this article

Join the Conversation