Cadouri de Martisor rafinate. Bijuterii inspirate de sarbatoarea Martisorului

929 0

Designerii au creat colectii de accesorii inspirate de sarbatoarea Martisorului, in care culorile traditionale alb-rosu se asociaza cu metale pretioase (aur si argint), cristale Swarovski sau forme si motive specifice inceputului de primavara. Acestea pot fi Martisoare pretioase in primele zile de Martie, cadouri de Martisor stilate si inspirate sau bijuterii rafinate de-a lungul intregului an.

Viziunea artistica a designerilor nu se opreste la clasicele accesorii de purtat in piept. Cadouri de Martisor si simboluri ale acestei zile pot sa devina si pandantivele, bratarile, cerceii sau talismanele, precum bijuteriile din aur si argint de la B&B Collection.

Cadouri de Martisor, special pentru mama

Daca preferatele tale sunt florile si motivele florale, poti alege talismane din argint cu petale roz diafane, cum sunt cele de la Pandora din colectia special creata de Ziua Mamei, inspirate din gradinile cu trandafiri englezesti, cu cercei si inele din aceeasi serie, talismane in forma de inima sau noua bratara Pandora din zirconiu cubic stralucitor (in imagine sunt accesorii din Colectia de Ziua Mamei de la Pandora)

Martisoare-bijuterii cu semnificatii

Pentru accesorii purtatoare de simboluri, poti sa alegi o brosa placata cu argint pur si cristale Swarovski reprezentand o pereche de aripi diafane, o floare atipica formata din cele sase aripi ale serafimilor sau o reinterpretare a florii de colt, cu aripi de inger in loc de petale, create de designerul Kinga Varga.

Pandantive delicate si discrete, cu fir textil rosu, care pot fi purtate la gat sau la mana se regasesc in colectia de la Malvensky .

 

 

In this article

Join the Conversation