Calendarul zilei de 1 iunie 2013

409 0

Iata doar cateva dintre actiunile pentru copii (si nu numai) care au loc in Bucuresti si in alte orase din tara.

Se intampla de 1 iunie 2013

Sibiu
Ora 10.00: Targul national de jucarii, in parcul Tineretului, cu spectacole si ateliere pentru copii
Ora 10.30: Puiul de lebada, adaptare dupa Hans Christian Andersen, pentru copiii de 3-8 ani.
Afla mai multe despre calendarul evenimentelor de 1 iunie din Sibiu

Bucuresti: Tara copiilor
Intre 31 mai si 2 iunie, Clubul Taranului si Muzeul National al Taranului Roman se transforma in Tara Copiilor. Curtea muzeului si spatiile Clubului Taranului vor fi dedicate exclusiv copiilor, care sunt asteptati la spectacole de teatru, ateliere creative si un targ pentru toata familia.
Programul include doua zile de spectacole de teatru pentru copii, sustinute de importante trupe de teatru independente – de la compania Passe Partout Dan Puric, la spectacolul interactiv Taramul Basmelor – Inceputuri, marionetele trupei Paiata, teatrul de umbre al celor de la Hopa Trop, teatrul de „sufragerie” propus de Lumea lui Momo si teatrul de papusi al trupei Omidee. De asemenea au loc ateliere creative, organizate de mesteri, artisti plastici si actori, pregatite special pentru a stimula imaginatia si a creste capacitatea de comunicare a copiilor: teatru, pictura, modelaj, povesti romanesti, legende si cantece de peste mari si tari, papusi, reciclare, constructii, confectionat jucarii, zmee, mestesuguri si insemne traditionale, ceramica, tesatorie, pictura pe sticla etc.
Targul gazduieste si o sectiune de troc, schimb de jucarii si hainute pentru copii. Afla mai multe despre festivalul Tara copiilor

Brasov
Copilaria pe portative: concert de ziua Copilului la Opera din Brasov – de la 18.30.
Spectacol maratom "Taramul minunilor", Piata Sfatului, orele 11-19.00

Bran
  Intre orele 09.00 – 18.00, copiii sunt asteptati la petrecerea medievala din Parcul Regal al Castelului Bran. Au loc ateliere tematice, turnir, pavilionul medieval, atelier de tir cu arcul, atelier de lupta cu spada si scutul, atelier de dans, atelier de pictura pe sticla si pe lemn, atelier de olarit si ceramica medievala, atelier de papusi si broderie, atelier de pielarie, atelier de spade din lemn si atelier de jucarii din lemn.

 

In this article

Join the Conversation