Camera pentru frate si sora

451 0

Fiecare are camera lui, adaptata nevoilor specifice varstei.

Parintii Dianei si ai lui Calin au parte de mai toate bucuriile si problemele inerente cresterii lor in acelasi timp: scutece si Eminem, primele gangureli si concerte corale, jucarii-zornaitoare si petreceri in pijamale. Cam tot asa se intampla si cu camerele celor doi: nevoile sunt total diferite.

Diana are un pat mare, dublu, biblioteca. Mobila, pe alb, este cumparata de la Bellona. Detaliile si accesoriile sunt violet si roz: perdelele vaporoase si draperia, covorul, cuvertura. In camera aerisita, cu elemente mari, covorasul dungat este accentul vesel binevenit. Camera ei este destinata recreerii: are televizor, jucarii, dar nu si biroul de lucru. Ca sa nu fie distrasa atunci cand isi face temele.

Calin are patutul de bebelus, un dulap-casuta, etajere si cufar pentru jucarii. Mobila este cu alb si galbui, din lemn masiv, de la Nordic Systems.

Camera lui nu este complet mobilata. Are deocamdata doar mobila necesara unui bebelus. In timp, ea se va umple si cu alte lucruri, necesare la o alta varsta. Oricum, mobila aceasta ii va fi potrivita toata copilaria (cu exceptia patutului). De aceea, o mobila de calitate, rezistenta, este o investitie buna. Lemnul masiv se pastreza frumos mult mai mult timp decat PAL-ul, mai ales daca e vorba de camera unui copil. Ambele camere sunt suficient de mari ca sa fie potrivite si mai tarziu, la orice varsta.

In this article

Join the Conversation