Capricorn

580 0

De multe ori, te simti mai in largul tau in mediul profesional, intre rigorile carierei tale, decat in situatiile de intimitate cu familia. Spre norocul tau, semnul capricornului iti rezerva un as in maneca: ai o continua tendinta de a progresa, asa ca indreapta-ti atentia catre copiii tai.

Cei mici vor invata de la tine importanta banilor si a sigurantei financiare, iar din educatia lor nu va lipsi lectia despre cum sa-ti pastrezi promisiunile facute. De altfel, ei te vor vedea ca pe o figura autoritara si, in consecinta, te vor respecta. Nu te entuziasma, nu este neaparat un lucru bun sa ii intimidezi pe copii, mai ales cand o faci involuntar.

Este de datoria ta ca mamica sa inveti sa fi mai afectuoasa cu micutii, mai spontana si mai putin incordata in preajma lor. Ei vor aprecia efortul atunci cand vei reusi sa creezi un echilibru intre munca si familie.

In ceea ce priveste maturitatea si munca apriga pentru atingerea scopurilor, cei mici iti vor urma exemplul, dar incearca sa nu fi prea dura cu ei atunci cand nu se dovedesc a fi asa cum iti doresti tu.

In this article

Join the Conversation