Capricorn

530 0

Nu se va da niciodata in laturi de la a munci pentru a obtine ceva. Cand cineva o sa-l intrebe „Ce vrei sa te faci cand o sa fi mare?”, va avea mereu raspunsul pregatit, asta pentru ca isi va descoperi vocatia de mic. Exista si exceptii de la regula, insa nu trebuie sa te ingrijorezi, nu va trece mult pana cand vei afla ce vrea de la viata.

Micutilor capricorni le place sa faca planuri si sa fie mereu laudati pentru reusitele lor. Simt o permanenta nevoie de a obtine aprobarea celor din jur, asa ca vor face tot ce este posibil pentru ca lumea sa le observe calitatile.

Nici simtul practic nu ii lipseste copilului tau, asa ca banii de buzunar il va face sa aprecieze valoarea banilor, mai ales daca ii maresti ratia de ziua lui. Oricum, nu-si va risipi economiile pe lucruri marunte, ci va strange pana cand va putea face o investitie buna.

Daca ai un copil nascut in zodia capricornului, atunci poti linistita sa treci la treaba pentru a-i oferi un fratior sau o surioara. Responsabilitatea sa innascuta il va face sa aiba grija de noul membru al familiei, insa nu ar fi corect nici sa-l impovarezi cu prea multe datorii. Lasa-i timp suficient pentru joaca si relaxare.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l inveti pe cel mic este flexibilitatea, intrucat capricornii au tendinta de a deveni rigizi in perceperea lucrurilor din jur, ceea ce le va crea prejudecati si mentalitati gresite.

In this article

Join the Conversation