Caravana „Pretuieste Viata” ajunge in Bucuresti

329 0

Timp de doua ore, vei primi sfaturi de la Andreea Marin si invitatii acesteia din domenii de interes precum drepturile femeilor, sanatate, legislatie, formare profesionala, antreprenoriat, comunicare si vor afla povesti de viata ale altor femei care au fost in situatii dificile, au reusit sa le depaseasca si au cunoscut ulterior succesul. De la specialisti in nutritie vei afla lucruri utile pentru o alimentatie sanatoasa, vei fi motivata de povestile tulburatoare de la oameni care au infruntat boli grave, iar copiii vor fi consulati gratuit de logoped, kinetoterapeut si psiholog.

"Iti aducem emotie, motivatie si pofta de viata, portile iti sunt deschise gratuit si pleci acasa cu inspiratie, cu inima plina si cu daruri pentru tine si ingerasul tau! Poti castiga minunate cadouri, chiar si premiul cel mare! Te asteptam cu drag, chiar daca nu esti inca parinte sau copii tai sunt ei insisi parinti, la randul lor", te asigura organizatorii. 

Evenimentul se va desfasura la Cinema Scala, joi, 12 iunie, incepand cu ora 18:00.

Seara se va incheia cu o tombola: 10 castigatori vor primii premii de la Dacia Plant pentru intreaga familie si marele castigator, un loc in tabara naturii, alaturi de Andreea Marin si castigatorii din celelalte orase ale Caravanei. Caravana "Pretuieste Viata" se incheie la Drobeta Turnu Severin, pe data de 19 iunie.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri online puteti accesa linkul aplicatiei dedicata Caravanei Pretuieste Viata: https://apps.facebook.com/pretuieste-viata
Pentru mai multe detalii despre eveniment intra pe www.scoalamamelor.ro

In this article

Join the Conversation