Câştigă o invitaţie dublă la filmul Uriaşul prietenos

1628 0

Răspunde la întrebarea din formularul de concurs până pe 14 septembrie şi ai şansa să câştigi una dintre cele 3 invitaţii duble la filmul „Uriaşul prietenos”!

Câștigătorii concursului sunt:

Breitenhofer Daniela
Goicea Ruxandra
Stoicescu Sorina

IMPORTANT

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mail-ul/SMS-ul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Într-o noapte, la ora vrăjitoarelor, ceva foarte înalt şi foarte slab şi-a strecurat pe fereastra mâna uriaşă, a inhatat-o pe Sophie şi a dus-o în lumea uriaşilor, unde Sfarmă-Oase, Roade-Plozi, Stoarce-Carne, Papă-Pipote si Măcelandrul hăpăiesc chillieni cu gust de chilli sau tunisieni cu gust de tunici. Doar el, uriaşul care suflă vise în urechile copiilor adormiţi, zăpăcitul care brambuceşte cuvintele, mănâncă doar castracurcuveţi scârbosei şi bea sifoclăbucel zmeurabilos. Cu el, Marele Uriaş Prietenos, începe Sophie o aventură splendorabilă.

Marele Uriaş Prietenos este regizat şi produs de unul dintre cei mai influenţi cineasti din istoria filmului, considerat fondatorul noii ere a Hollywoodului, a carui filmografie include Falci, Lista lui Schindler, War of the Worlds, Jurassic Park, Indiana Jones şi, alături de echipa de la Marele Urias Prietenos, filmul E.T., unul dintre cele mai frumoase filme facute vreodată.

  1. Steven Spielberg
  2. Martin Scorsese
  3. David Ayer

Mergi la cinema din 2 septembrie să porneşti cu Sophie si MUP într-o misiune minunastică, plină de râsete şi fapte aiurite şi curajoase: Marele Uriaş Prietenos, regizat de Steven Spielberg, produs de echipa din spatele filmului E.T., bazat pe cartea lui Roald Dahl, autorul Charlie şi Fabrica de Ciocolată. Un film pentru toată familia, distribuit de Freeman Entertainment. Din 2 septembrie, lumea e mai uriaşă decât ţi-ai imaginat. Mergi la cinema să vezi Marele Uriaş Prietenos, subtitrat sau dublat de Nicole Cherry, Cristina Cioran şi multi alţii.

Premii: 3 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 1 septembrie – 14 septembrie

Extragerea câştigatorilor: 15 septembrie

REGULAMENT

In this article