Câştigă o invitaţie dublă la vizionarea specială a filmului Pete şi Dragonul

1224 0

Răspunde la întrebarea din formularul de concurs până pe 24 august, ora 15.00 şi poţi câştiga una dintre cele 20 de invitaţii duble la vizionarea specială a filmului 3D dublat, „Pete şi Dragonul”.

IMPORTANT

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, joi, 25 august, ora 19.00. Atenţie, câştigătorii trebuie să se prezinte la cinematograf cu o oră înainte de începerea filmului pentru a intra în posesia biletelor. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare (printat sau pe telefon).

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii sunt:

Andreescu Cristina, Buftea
Breitenhofer Daniela, Bucuresti
Briceag Adriana, Bragadiru
Dinca Adriana, Bucuresti
Dragomir Nicoleta, Bucuresti
Funduc Maria Andreea, Bucuresti
Gaina Teodora, Bucuresti
Grigore Monica, Bucuresti
Ionel Amalia, Otopeni
Ivascu Cristina, Bucuresti
Maracine Mihai, Bucuresti
Misirgic Adelina, Bucuresti
Molan Daniela, Bucuresti
Oprea Raluca, Bucuresti
Simion Bianca, Bragadiru
Statescu Livia, Bucuresti
Stavirna Mihaela, Bucuresti
Vilceanu Raluca Mihaela, Bucuresti
Vlad Maria, Bucuresti
Zinca Monica, Bucuresti

Despre “Pete şi Dragonul”

O nouă reinterpretare a îndrăgitului film de familie Disney, „Pete şi Dragonul” este aventura unui băiat orfan, Pete, şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care se întâmplă a fi un dragon.
De ani de zile, bătrânul sculptor în lemn domnul Meacham (Robert Redford) i-a încântat pe copiii din împrejurimi cu poveştile lui despre un dragon care trăieşte în inima pădurii din Pacificul de Nord-Est. Pentru fiica sa Grace (Bryce Dallas Howard), care lucrează ca brigadier silvic, acestea sunt doar nişte simple poveşti. Până când îl întâlneşte pe Pete (Oakes Fegley). Pete este un copil misterios, în vârstă de numai 10 ani, fără familie şi fără casă, care pretinde că trăieşte în pădure cu un dragon gigantic şi verde pe nume Elliott. Din descrierile lui Pete, Elliott seamănă izbitor de mult cu dragonul din poveştile domnului Meacham. Cu ajutorul lui Natalie (Oona Laurence), o fetiţă în vârstă de 11 ani, al cărui tată, Jack (Wes Bentley), deţine o moară de cherestea în apropiere, Grace încearcă să afle de unde provine Pete, cui îi aparţine şi care este adevărul despre acest dragon.

Filmul „Pete şi Dragonul” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 19 august 2016, în format 3D, variantă dublată.

Intrebare

Cum îl cheama pe dragonul verde care seamănă izbitor cu cel din poveştile domnului Meacham?

Regulament

Premii: 20 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 17 august – 24 august

Extragerea câştigatorilor: 24 august

 

REGULAMENT

In this article