Ce desene animate vedem de Sarbatori

633 0

Unde mai pui si ca pot fi extrem educative si de amuzante.

Am ales pentru tine cateva filme pe care sa le privesti alaturi de copilul tau in preajma Craciunului.

Polar Express

Un film emotionant despre puterea credintei, despre miracole si prietenie. Tanarul protagonist nu crede in Mos Craciun. Chiar in noaptea de ajuns primeste vizita neasteptata a unui… tren. Expresul Polar urmeaza sa il poarte intr-o calatorie incredibila la finalul careia va intelege ca uneori lucrurile cele mai frumoase in viata sunt cele pe care nu le vezi.

Cosmarul dinaintea Craciunului


O
animatie foarte originala despre cum personajele care anima sarbatoarea de Halloween incearca sa organizeze pentru prima oara un Craciun. Rolul lui Mos Craciun il preia cu cele mai bune intentii seful satului groazei, in incercarea de a-i face fericiti pe toti copiii din lume. Cadourile, in schimb, nu par sa se potriveasca Sarbatorii veseliei…

Frosty the Snowman


Omul de zapada adorabil pe care ni-l aducem si noi aminte din copilaria noastra, este eroul acestui clasic animat de Craciun. Totusi, poate va amintiti si ca atunci cand erati copil plangeati in hohote cand Frosty se topeste…asa ca ganditi-va bine inainte sa il lasati pe micut sa se ataseze prea mult de omul nostru cel pufos.

Santa Claus vine in oras

Un alt clasic celebru care va va incanta.

In plus copilul vostru va afla si cum a ajuns Mosul cel bun sa locuiasca la Polul Nord impreuna cu elfii si sa imparta an de an cadouri copiilor din intreaga lume.

Cum a furat Grinch Craciunul


Amuzant ar fi sa urmaresti, pe langa filmul cu Jim Carreey in rol de spiridus malefic, si versiunea TV din 1966, despre care criticii de film sustin ca este cel putin la fel de reusita.

In this article

Join the Conversation