Ce fel de mama esti in functie de zodie

2610 0

Ce trăsături te caracterizează ca mamă, în funcție de zodie

Berbec Deseori, ai tendința de a te grăbi și, uneori, e nevoie să-ți aducă aminte cineva că nu toată lumea se mișcă la fel de repede ca tine. Mai ales când e vorba de un puști de doi ani.

Taur Marele tău talent e de a crea o casă sigură pentru copil, plină de lucruri frumoase. Chiar și atunci când te cerți cu partenerul, ai grijă ca mai întâi să te asiguri că micuțul doarme dus.

Gemeni Apariția copilului nu te va face să uiți de viața ta. S-ar putea să te plictisească perioada de bebelușie, dar asta numai pentru ca apoi să înflorești în rolul de mamă, pe măsură ce micuțul tău începe să meargă.

Rac Stă în caracterul tău să ai grijă de cineva și faci asta foarte bine și cu multă dedicație. pe tine maternitatea te împlinește și ai abilitatea de a crea un mediu familial plăcut.

Leu Unii spun că un Leu nu se maturizează niciodată. Și poate tocmai de aceea sunt părinți extraordinari! Întotdeauna îți faci timp pentru joacă și activități creative.

Fecioară Ești genul de mamă care se dă peste cap pentru a se asigura că micuții cresc ca la carte. Sănătatea lor este principala ta treocupare. Ai grijă să nu devină obsesie!

Balanță Pentru tine este importnat ca și tati să fie implicat în creșterea copilului. Este motivul pentru care acesta primește adesea sarcini de la tine.

Scorpion Fire curajoasă și puternică, ești o adevărată forță a naturii când vine vorba de copiii tăi. Și pentru ei chiar faci orice!

Săgetător Ești cel mai sportiv semn zodiacal și vei dori să insufli și copilului dragostea față de sport. Asigură-te că și el vrea asta…

Capricorn Pentru mamele Carpricorn, primordiale în familie și în relația cu copilul sunt respectul, ordinea și rutina.

Vărsător Tu simți nevoia de independență, libertate și individualitate, lucruri pe care le oferi și copiilor. Îi vei tarta mai degrabă ca pe niște prieteni și vei străluci de mândrie când vor face ceva ieșit din comun.

Pești Atunci când se naște bebe, poți resimți destul de acut șocul schimbării. Ai grijă să nu visezi prea mult cu ochii deschiși – fii mai degrabă atentă la modul în care copilul interacționează cu tine.

Foto: Guliver/ Thinkstock, Sursă: revista MAMI, ianuarie 2015

 

 

 

 

 

In this article