Ce sirop de imunitate pentru copii foloseşti?

66652 1

Pentru că suntem în sezonul răcelilor şi al gripei am întrebat mămicile ce sirop imunitate copii folosesc (şi, desigur, sunt mulţumite de acesta). Am completat recomandările lor cu câte o scurtă descriere a produsului pentru ca tu să afli ce se potriveşte mai bine puiului tău.

"Anul trecut am folosit Immuno Baby şi am fost mulţumită. Puiului meu i-a mers de minune. Şi acum, tot acelaşi siropel îl folosim." (Claudia Viorica Schohterus)

"La noi a funcţionat cu succes Immunal junior, în doi ani la rând la început de grădiniţă, acum au mai crescut şi trecem mai uşor peste viroze cu propolis cu vitamina C, ceai cu miere şi lămâie." (Mirela Popa)

"Eu folosesc Septilin şi îi merge foarte bine fetiţei mele de 2 ani şi 4 luni." (Cristine Forgaci)

"Noi am folosit anul trecut, 3 luni, Colostrum cu probiotice de la Secom (asta pentru că a trebuit să ia antibiotic profilactic, după o operaţie), de care am fost fooooarte mulţumită. Acum suntem pe ProImmunity dinainte să înceapă gradi şi-i merge destul de bine, mai ales că poate fi folosit şi în timpul virozelor – chiar dacă răceşte, că e inevitabil în colectivitatea de la grădi, măcar durata e mai scurtă şi simptomele mai uşoare." (Tofeni Cristina)

"Noi folosim ceai de echinacea şi sirop de cătină" (Teofana Geo Dia)

Mai multe informatii despre fiecare sirop imunitate copii recomandat de mămici

Imunobaby: supliment alimentar imunostimulator destinat copiilor încă din prima lună de viaţă, care creşte imunitatea, protejează împotriva afecţiunilor de sezon (viroze, gripe), şi susţine refacerea organismului în perioadele de convalescenţă. Echinacea şi Uncaria Tomentosa, prezente în compoziţie îi conferă proprietăţi imunostimulatoare, iar măceşele au proprietăţi antiinflamatoare şi antiinfecţioase. Acest sirop imunitate copii are un conţinut ridicat de vitamina C.

Immunal Junior: supliment alimentar din planta Echinacea purpurea, care stimulează rezistenţa organismului. Acesta contine extract obţinut din părţile plantei roşii, proaspete, înflorite de Echinacea purpurea. Substanţele active stimulează capacitatea celulelor albe ale sângelui (granulocite şi macrofage) de a distruge şi îndepărta microorganismele străine.

Propolis cu vitamina C Pe lângă vitamina C, cu rol cunoscut în stimularea imunităţii, propolisul -un produs de secretie al albinelor –  este un complex de substanţe organice cu acţiune antibacteriană, antifungică şi antivirală. Vitamina B2 are acţiune de regenerare tisulară şi rol în metabolismul glucidelor, proteinelor, porfirinelor, fierului, lipidelor.

Septilin Sirop imunitate copii cu conţinut pudre: Commiphora wightii (Purificata) 0.324g, Shankh bhashma 64mg/ Extracte: Maharasnadi quath 130mg, Tinospora cordifolia 98mg, Rubia cordifolia 64mg, Emblica officinalis 32mg, Moringa pterygosperma 32mg. Indicat în imunitate scăzută deoarece protejează organismul de infecţii, completează şi scurtează tratamentele cu antibiotice în cazul bolilor recidivante. Reduce riscul contactării gripei la adulţi, varstnici şi copii.

Colostrum plus Probiotics asociaza colostrul cu probioticele. Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore după naştere, foarte bogat în nutrienţi şi agenţi antiinfecţioşi; probioticele sunt microorganisme vii nepatogene, cu efecte benefice asupra sănătăţii; acţionează în cavitatea bucală, tubul digestiv, căile respiratorii şi în sistemul uro-genital; FOS sunt prebiotice – fibre solubile care susţin actiunea probioticelor şi acţionează inclusiv la nivelul intestinului gros. Acesta asigură protecţie antiinfecţioasă prin acţiune antivirală, antibacteriană, antimicotică, antiparazitară; ajută la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

ProImunnity Suc imunitate copii cu propolis, echinacea şi Vitamina C, extract concentrat de soc, bogat in antocianozide care determină scăderea la jumătate a perioadei de boală, o forma organică de Zinc, usor absorbabilă. Zincul este important pentru funcţionarea sistemului imunitar, fiind demonstrat clinic că un aport suplimentar de zinc poate duce la scăderea la jumatate a necesităţii de utilizare a antibioticelor.

Sirop de cătină Cătina conţine cea mai mare cantitate de vitamina C, mai mult decât măceşul şi de zece ori mai mult decât citricele. Pe lângă vitamina C, mai conţine vitaminele A, E, P, K, F şi complexul B, dar şi fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier şi sodiu. Este foarte bogată şi în betacaroten, pectine, zaharuri, aminoacizi esenţiali şi acizi graşi esenţiali. 

Tu ce sirop pentru imunitate foloseşti?

 

 

 

 

In this article

Join the Conversation

1 comment

  1. Balea Elena Răspunde

    Buna seara…as vrea sa ma indrumati cu un sfat si un sirop de imunitate care credeti ca este eficient la un baietel de 2 ani si 3 luni…daca este sub tratament antibiotic si sirop de tuse pot sai administrez si jn sirop pentru imunitate???…Si ce sirop imi recomandati ….va multumesc