Cele mai populare simboluri

827 0

Fostul iubit

Un vis romantic in care sa apara si fostul prieten inseamna dezamagire sexuala. Daca fostul iti ofera sfaturi, asculta cu atentie ce are de zis.

Culori

Te poti astepta la securitate marita sau succes in tot ce faci daca visezi culori luminoase. Daca una dintre culori a iesit in evidenta in visul tau, iata ce ar putea semnifica:

Albastrul reprezinta eliberare de stres si griji sau ajutor din partea cuiva. Negrul este o culoare nefavorabila, exceptand cazul in care apare in contextul unei inmormantari, ceea ce inseamna depasirea unor greutati.

Maro inseamna noroc in bani. Verde presupune calatorie sau vesti de departe. Gri indica o perioada de relaxare, mov prevesteste dezamagiri minore sau nefericire temporara.

Portocaliul sugereaza faptul ca o schimbare neasteptata iti va intarzia planurile, iar roz presupune un succes extraordinar de mare.

Rosu aprins inseamna relatii sociale bune. Galben prezice dificultati ce trebuie depasite inainte de a realiza ceva.

Alb reprezinta o promisiune de succes care te ingrijoreaza. Visele in care apar oameni de o culoare diferita de a ta sunt in general de bun augur, prevestind bani sau afaceri.

Semnificatia unui astfel de vis depinde de circumstante. Daca sarutul ti-a facut placere, prezice fericire si multumire. Dar daca este unul neplacut sau ilicit, semnifica o prietenie falsa sau dezamagire in dragoste.

Daca visezi ca saruti copii sau bebelusi, acest lucru persupune succes obtinut cu greu.
Daca visezi ca eviti sarutul cuiva, inseamna o boala minora sau o experienta suparatoare.

Parinti

Tatal reprezinta autoritate, iar mama dragoste si va trebui sa iti dai seama de semnificatia visului luand in considerare rolul pe care il are fiecare dintre cei doi parinti in cadrul acestuia.

Daca parintele pe care l-ai visat este mort si ti-a vorbit, inseamna ca vei primi vesti importante. Daca iti visezi mama inseamna fericire in dragoste sau in relatiile personale, iar daca iti visezi tatal inseamna progres in cariera, in afaceri.

Daca visezi ca esti parinte, si in realitate nu esti, presupune o rasturnare de situatie intr-o cauza pe care o credeai pierduta.

Visele referitoare la o dragoste sincera, prevestesc fericire si multumire, imbunatatire a conditiilor de viata. Un vis legat de o iubire ilicita, prevesteste un esec. Daca visezi ca esti un simplu observator al iubirii altora, prezice succes in activitatile curente.

Baiat

Orice vis in care iti apar baieti este in general de bun augur pentru viitorul tau.

Sarcina

Acest vis prezice o imbunatatire a situatiei materiale.

Casa

O casa veche semnifica o reuniune sau o reluare a unei vechi prietenii/relatii. O casa noua prezice securitatea financiara. Construirea unei case sau asistarea la construirea unei case inseamna un castig neasteptat, posibil o mostenire.

Cumpararea unei case este semnul unei legaturi amoroase incitante, dar de scurta durata, iar vanzarea unei case reprezinta o eliberare de nistre responsabilitati stresante. Daca asisti la demolarea unei case sau te afli intr-o casa goala, inseamnca ca esti inca afectata de o pierdere recenta.

Daca copilul pe care il visezi este frumos, inseamna ca norocul iti va surade in persoana unui prieten care te va ajuta. Daca copilul este urat sau neplacut in orice alt mod, cineva in care ai incredere, te va trada. Un copil care merge indica independenta dobandita subit, iar daca visezi mai multi copii, vei avea parte de multe satisfactii si fericire.

Prieteni

Daca visezi o prietenie adevarata, inseamna ca ca vei avea parte de o viata sociala activa si de companie buna. Daca visezi la un prieten indepartat, vei primi vesti neasteptate.

Apa

Semnificatia visului care implica apa depinde de contextul in care se petrece actiunea. Apa calma, curata este un lucru favorabil, in timp ce apa murdara, tulbure semnifica dificultati.

Daca visezi ca bei apa rece este semn de noroc, dar daca o arunci pe jos sau o versi pe cineva inseamna ca trebuie sa-ti controlezi temperamentul.

Apa fierbinte semnifica o perioada de regres social sau profesional. Apa care curge inseamna fericire de lunga durata. Cascadele prezic un avans in dragoste sau in cariera.

Daca iti visezi iubitul, acest lucru inseamna ca esti nesigura de relatia voastra.

Anxietate

Semnificatia unei astfel de stari este opusul a ceea ce ai putea crede. Acest lucru inseamna ca in curand vei scapa de grijile care te macina.

Relatie sexuala

Interpretarea unui astfel de vis depinde de detalii. Daca erai personal implicata in actiune, inseamna ca indoielile pe care le ai se vor rezolva cu bine. Daca ai visat pe altcineva ca ia parte la aceasta actiune, semnificatia se poate interpreta in functie de reactia ta, daca ai fost placut surprinsa, sau dimpotriva.

Daca reactia ta a fost una negativa, inseamna ca treci prin probleme emotionale si trebuie sa cauti consiliere la cineva. Daca reactia a fost pozitiva, vei avea succes in ceva foarte curand.

Pentru o femeie, daca viseaza o schimbare de sex, semnifica o onoare neasteptata sau succes in familie.

Moarte

Daca visezi ca esti tu insati moarta, acest lucru indica o eliberare de toate grijile sau o revenire dupa boala. Daca vorbesti cu cineva care e mort, in curand vei primi vesti foarte bune. Daca visezi ca moare cineva, vei primi o veste despre o nastere.

Caine

Ca regula generala, cainii semnifica prietenie, iar un asemenea vis este de bun augur. Interpretarea variaza in functie de detaliile visului. Daca animalul este prietenos, semnifica fericire alaturi de prieteni, iar un caine agresiv sau rau semnifica contraziceri sau un prieten care iti tradeaza increderea.

Daca acesta te musca sau te ataca, inseamna ca trebuie sa ai grija ca cineva in care ai incredere sa nu te raneasca. Daca visezi caini luptandu-se, vei fi solicitata sa mediezi o disputa intre prieteni. Un caine foarte mare reprezinta protectie din partea unui prieten influent.

Daca visezi ca tu comiti adulter, fii precauta in legatura cu secretele pe care le incredintezi prietenilor, iar daca ai rezistat tentatiei de a comite adulter, vei avea niste esecuri, dar vor fi temporare.

Nuditate

Daca persoana care este in aceasta situatie esti chiar tu, te poti astepta la un succes pe plan financiar. Iar daca visezi ca altcineva este dezbracat, inseamna ca vei fi deceptionata de cineva din cercul de prieteni.

Sora

Acest lucru inseamna dispunte si dezamagiri in plan domestic.

In this article

Join the Conversation