Cenusareasa, pe marile ecrane (TRAILER)

843 0

Studiourile Disney pregătesc o surpriză pentru anul viitor: este vorba de pelicula "Cenuşăreasa", care nu deviază mult de la subiectul animaţiei de succes din 1950.

"Cenuşăreasa" este povestea tinerei Ella al cărei tată se recăsătoreşte după moartea mamei ei. Lady Tremaine, noua soţie, interpretată de Cate Blanchet, aduce în casa familiei şi pe cele două fete, Anastasia şi Drisella. După moartea neaşteptată a tatălui său, Ella descoperă că mama şi surorile vitrege nu au gânduri bune pentru ea şi că sunt nemiloase.

Citeşte şi Taticii si povestile pentru copii

Ella ajunge servitoare în propria ei casă şi este poreclită Cenuşăreasa. Rămâne însă o fată bună la suflet, sinceră şi cu mult mai frumoasă decât surorile ei vitrege. Filmul nu uită, desigur, de frumosul prinţ căruia Cenuşăreasa îi răpeşte inima, dar nici de momentul balului la care participă ajutată de o zână şi de toate celelalte elemente care au transformat basmul într-o poveste nemuritoare, care a încântat numeroase generaţii de copii.

Citeşte şi Desene animate si filme pentru copii

"Cenuşăreasa" are o distribuţie excelentă:  Lily James (foto, "Wrath of the Titans") în rolul Cenuşăresei, Cate Blanchett interpretează rolulul nesuferitei lady Tremaine, Richard Madden, interpretul lui Robb Stark din "Game of Thrones" este prinţul, iar Helena Bonham Carter este zâna cea bună. 

"Cenusăreasa" va avea premiera în cinematografe pe data de 13 martie până 2015. Până atunci, a fost lansat trailerul oficial al filmului, pe care te invităm să-l urmăreşti.

In this article

Join the Conversation