Colectia de sandale ECCO pentru vara 2010

387 0

De aceea, iti prezinta o selectie de sandale cu care vei capta atentia oriunde te-ai afla.

ECCO Vibration

Pielea naturala din care este facuta sandaua ECCO Vibration II o face foarte moale, usoara. Picioarele tale se vor simti alintate de materialele fine si de comoditatea sandalei.

Pret: 299,9 lei

ECCO True Sandal

ECCO True Sandal va asigura confortul picioarelor tale, datorita benzilor de piele reglabile. Sandaua absoarbe umezeala, astfel incat nu vei avea probleme in acest sezon, care se anunta unul foarte cald.

Pret: 379,9 lei

ECCO Stripe

Cu sandalele ECCO Stripe vei indrazni sa faci orice, tocmai datorita energiei pozitive pe care o transmit. Fie ca le vei purta la o pereche de blugi sau la o rochie lejera de vara, vei simti ca lumea este la picioarele tale.

Pret: 399,9 lei

ECCO Passion

In momentul in care te uiti la ECCO Passion vezi marea si iti imaginezi ca te plimbi pe faleza, in costumul de baie preferat. si te vei putea plimba fara sa te opresti, pentru ca nici nu le vei simti in picioare.

Pret: 299,9 lei

ECCO Graz

ECCO Graz iti va asigura un look trendy, pe care il vei putea asorta la orice ocazie, fie o petrecere pe plaja sau o iesire in oras. Benzile din piele naturala sunt confortabile si pline de stil, datorita detaliilor delicate de metal.

Pret: 379.9 lei

In this article

Join the Conversation