Colectii si jucarii

399 0

Timp de doua zile ne intindem la joaca pe pajistea din fata muzeului si facem baloane-oaie si pestisori de carton, modelam in lut, topaim, cantam si dansam cu Einuiea, vedem expozitia profesorului Dorel Zaica si ne bucuram de surprizele oferite de fundatia Vier Pfoten.

1 iunie, de la 10.00 la 17.00, targ de jucarii. Facute de copii si pentru copii.
10.30 – Libraria MTR Dorel Zaica: „Cronica involuntara. Marturisiri la varsta copila” deschidere expozitie si lansare de carte;
11.30 – 14.30 – Jocuri si jucarii pe pajistea din fata muzeului; Baloane-oaie – turma de oi zburatoare: baloane umplute cu heliu si desenate de copii; Balta cu pesti – pestele cel mare inghite pe cel mic: copii pescari umplu un peste supradimensionat, de sirma, cu pestisori de carton; Colectia mea. Daca m-am plictisit fac schimb cu tine; Muzici si jucarii cu Einuiea; Surprize de la fundatia pentru ocrotirea animalelor Vier Pfoten.
18.00 – Libraria Carturesti (Pictor Verona) Lansare de carte Dorel Zaica – „Cronica involuntara. Marturisiri la varsta copila”,

2 iunie, de la 10.00 la 17.00, targ de jucarii. Atelier de modelat in lut la care sunt invitati mesteri din Piscu – actiuni ale Asociatiei Gaspar, Baltasar & Melchior. Muzici si jucarii cu Einuiea.
17.30 – Libraria Carturesti (Pictor Verona) Lansare de carte „Piua. Inventar de jocuri” urmata de Concert Einuiea.

In this article

Join the Conversation