Concurs: Castiga un set de produse pentru ingrijire avansata de la Bebble

1747 0

Gama Bebble îţi oferă setul de îngrijire avansată pentru protecţia şi hrănirea tenului (Crema pentru vreme rea), tratarea rapidă a inflamaţiilor şi iritaţiilor cauzate de scutec (Crema pentru funduleţ roşu) şi curăţarea blândă a pielii bebeluşului (Săpunul cremă). Produsele Bebble nu conţin parabeni, parfum sau alcool, sunt hipoalergenice şi testate dermatologic. Fiecare produs are o formulă inovativă şi eficientă pe bază de extracte naturale (Scumpie, ceară de albine, alantoină, pantenol), uleiuri hrănitoare (ulei de cocos, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui) şi Vitamine (E, F).
Ce trebuie să faci?

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:

 

  • Anca Gorgan, Suceava
  • Danila Mirela, Pascani
  • Alexandra Pistol, Iasi
  • Angela Ciulin, Bucuresti
  • Cristina Seceleanu, Mioveni
     

Răspunde corect pe mami.ro, la intrebarea din concurs in formularul de concurs de mai jos si poti câştiga unul dintre 5 seturi din gama de ingrijire avansata Bebble (crema pentru vreme rea, crema pentru fundulet rosu, sapun crema).

Intrebare concurs: "Ce produse alcătuiesc gama de îngrijire avansată Bebble?"

IMPORTANT!

Raspunsurile postate in campul de comentarii NU vor fi luate in considerare. Te rugam, sa raspunzi in formularul de concurs.

Regulament

Căştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorti. Aceasta va avea loc pe data de 25 martie prin random.org. 5 dintre norocosii castigatori se vor bucura fiecare de cate un set din gama de ingrijire avansata Bebble (crema pentru vreme rea, crema pentru fundulet rosu, sapun crema).

Concursul se desfasoara in perioada: 18 martie – 24 martie 2015
Concursul se incheie la 24 martie, ora 23.59.
Extragerea castigatorului are loc pe data de 25.03.2015.

CITESTE REGULAMENTUL AICI
 

Loading…

In this article

Join the Conversation