Concurs de fotografii UNICEF

365 0

Concursul se adreseaza tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 8 -16 ani, care sunt invitati sa isi dea frau liber imaginatiei si creativitatii si sa surprinda in imagini respectarea sau incalcarea drepturilor lor. Modalitatea de participare este simpla: trebuie doar sa inscrie pe site-ul UNICEF pozele realizate, impreuna cu datele lor personale.

Formularul de inscriere se gaseste aici: .

Fiecare participant are sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc: marele premiu – un aparat foto profesional Olympus plus doua obiective (Olympus E520 Double Zoom Kit), premiul II – o imprimanta foto compacta Canon Selphy CP-760 si premiul III – o rama foto digitala Transcend PF 710. Castigatorii vor fi desemnati in urma jurizarii.

Mai multe detalii despre regulament, juriu si premii gasiti pe pagina concursului: http://www.unicef.ro/concurs/.

Acest concurs foto este organizat cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la semnarea Conventiei ONU cu privire la Drepturile Copilului, care va avea loc pe 20 noiembrie 2009.

Fiecare copil are dreptul la o familie, sanatate, educatie, sa fie protejat impotriva violentei.

Mai multe informatii despre drepturile copilului puteti afla vizitand pagina de publicatii UNICEF: http://www.unicef.ro/publicatii/.

Toti adultii ar trebui sa constientizeze importanta drepturilor copiilor si sa incurajeze copii sa-si cunoasca drepturile.

In this article

Join the Conversation