CONCURS: Eroii Oraşului la JimJam

570 0

Seria va fi difuzată în premieră la JimJam, canalul destinat preşcolarilor, începând cu luna mai. Aceasta conţine 26 de episoade, prezentate în format 3D. Personajele principale sunt o serie de maşinuţe, construite special pentru situaţii de urgenţă, printre care se numără Paulie Maşina-de-Poliţie şi Fiona Maşina-de-Pompieri. Ele îi vor ajuta pe locuitorii oraşului să prindă hoţii, să stingă incendiile şi să dezlege tot felul de mistere.

Acest nou serial se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani şi aduce poveşti fascinante ce conţin mesaje pozitive despre importanţa prieteniei şi despre rezolvarea problemelor într-un mod cat mai haios, dovedind că oricine poate deveni erou.

Eroii Oraşului prezintă poveşti despre maşinuţe create special pentru a salva vieţi, plasate într-un cadru amuzant, care îi vor fascina pe micuţii telespectatori.

In luna mai:

De luni până vineri, de la orele 10:00, 13:50 şi 19:05

Sâmbăta şi duminica, de la orele 10:00 şi 13:50

In luna iunie:

De luni până vineri, de la orele 10:00; 19:05; 22:25

Sâmbăta şi duminica, de la orele 10:00; 13:50; 22:25

 

Concurs: Raspunde corect la intrebarea "Care sunt cele doua personaje principale din serialul animat EROII ORASULUI?" si poti castiga un set tricou + rucsac pentru cel mic. 

 

REGULAMENT:

– se iau in considerare doar raspunsurile corecte 

– raspunsurile se dau in cadrul comentariilor la acest articol; pentru a putea comenta, trebuie sa fii inregistrat

– in cazul mai multor comentarii de la acelasi utilizator, se ia in considerare pentru tragerea la sorti un singur raspuns

PERIOADA CONCURS: 9 – 23 mai

– extragerea se face pe data de 24 mai

premii: 5 seturi care contin rucsac + tricou pentru copii

– castigatorii vor fi contactati prin mail si vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile lucratoare pentru a confirma premiul

 

CONCURSUL S-A INCHEIAT!

Iata castigatorii:

– Sava Gabriela

– Lidia

– PamPam

– Ritel

– Laviari

Castigatorii vor fi contactati prin mail si vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile lucratoare pentru a confirma premiul.

In this article

Join the Conversation