CONCURS: Micutul tau artist merge la cursuri creative!

457 0

Mergi cu piticul tau la cursurile de vara ale Academiei feelsmART si descopera-i talentul! Castiga unul dintre cele 4 vouchere si micul tau artist se va distra de minune si va invata in acelasi timp sa fie creativ.

Academia de creativitate "Feel smart" este locul in care este stimulata creativitatea copiilor intr-un mod placut, pe intelesul lor, pentru a se descoperi pe ei insisi si pentru a se forma ca viitori adulti cu o personalitate puternica si independenta.

Fie ca este pasionat de desen sau traieste doar bucuria de a "mazgali", copilul are o predispozitie nativa pentru a fi expresiv prin actiunile sale, porniri pe care de cele mai multe ori societatea sau familia i le reprima, i le ordoneaza si coordoneaza astfel incat el ajunge sa se muleze unui model impus care, de foarte multe ori, nu este in conformitate cu realitatea interioara a acestuia. 

Echipa "Feel smART" isi propune sa descopere materialul creativ cu care fiecare copil se naste si sa il puna in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ. Formata din artisti-parinti, cu pregatire in domeniul artei si al pedagogiei deopotriva, echipa se dedica creativitatii copiilor cu multa daruire si profesionalism.

CE CASTIGI?

Ti-am pregatit 4 vouchere pentru cursuri gratuite dedicate micutilor:
Curs de modelaj
Curs de pictura
Curs de textile
Curs de podoabe
Voucherele sunt valabile pentru un singur pachet de cursuri si nu se pot cumula cu alte oferte.
Voucherele sunt valabile pana la 15 septembrie 2013.
Cursurile se desfasoara in Bucuresti.

CUM PARTICIPI?

Intra pe pagina de Facebook mami.ro si posteaza o fotografie cu micutul tau in timpul unui “act artistic”: mozolit cu acuarele, jucandu-se cu plastilina sau imbracand papusile cu hainute. Surprinde-ti copilul in cel mai creativ moment, posteaza pe timeline-ul mami.ro, tag-uieste paginile mami.ro si Feel Smart  si mentioneaza in descrierea pozei ce curs dintre cele 4 crezi ca este cel mai potrivit pentru copilul tau.

REGULAMENT

 •   se iau in considerare doar fotografiile postate pe timeline-ul paginii de Facebook mami.ro (https://www.facebook.com/www.mami.ro)
 •   participantii trebuie sa mentioneze in descrierea pozei ce curs si-ar dori sa urmeze micutul lor; in caz contrar, castigatorii vor fi repartizati din oficiu la unul dintre cele 4 cursuri
 •   in poze, trebuie sa se aplice tag atat catre pagina de facebook mami.ro (https://www.facebook.com/www.mami.ro), cat si catre Feel Smart (https://www.facebook.com/pages/Academia-de-Creativitate-pentru-copii/256475837823253?ref=ts&fref=ts)
 •   in cazul mai multor poze postate de la acelasi utilizator, se ia in considerare pentru tragerea la sorti o singura data
 •  PERIOADA CONCURS: 30 iulie – 8 august
 • castigatorii vor fi desemnati pe 9 august
 • premii: 4 vouchere pentru cate un curs de modelaj, pictura, textile, podoabe
 • castigatorii vor fi contactati prin mail si vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile lucratoare pentru a confirma premiul
 •   castigatorii trebuie sa fie din Bucuresti sau sa poata ajunge in Bucuresti pentru a urma cursurile pana la data de 15 septembrie
 • cursurile au loc atat in cursul saptamanii, cat si in weekend. O sedinta dureaza 2 ore respectand o pauza de 15 minute pentru o buna desfasurare a activitatii. In timpul pauzei academia va oferi copiilor ceai, biscuiti sau fructe.
 • parintii au obligatia sa completeze un formular cu informatii despre starea de sanatate a copilului (alergii, sensibilitati)
 • toti cei 4 castigatori au obligatia sa posteze fotografii din timpul cursurilor pe pagina de facebook mami.ro sau pe paginile personale, unde sa aplice tag atat catre pagina de Facebook mami.ro (https://www.facebook.com/www.mami.ro), cat si catre Feel Smart (https://www.facebook.com/pages/Academia-de-Creativitate-pentru-copii/256475837823253?ref=ts&fref=ts)

CASTIGATORI

Ivan Mihaela – pentru cursul de pictura

Adriana Ninu (Izabela) – pentru cursul de podoabe

Adriana Ninu (Razvan) – pentru cursul de modelare

Corina Mihaela Negritu – pentru cursul de pictura

 

 

In this article

Join the Conversation