CONCURS: Serialul “Doctorita Plusica”

1604 0

Impreuna cu prietenii ei, Stuffy, Lambie, Hallie si Chilly, Dottie isi bandajeaza jucariile si ii ajuta sa scape de dureri, in timp ce imparte sfaturi utile micilor telespectatori despre ingrijirea celor din jur. Astfel, prescolarii sunt incurajati sa depaseasca teama de a merge la doctor. 

Fiind urmarit de copii impreuna cu parintii lor, serialul a creat premisele unui dialog in familie pe tema importantei unei vieti sanatoase si a compasiunii. Animatia ii ajuta pe copii sa scape de frica de doctor pe care atat de multi dintre ei o au.

Serialul „Doctorita Plusica” demonstreaza filosofia Disney Junior de a folosi povestile pentru a construi legaturi emotionale cu audienta si de a-i incuraja pe copii sa descopere noi obiceiuri de joaca orientate spre educatie si ingrijire.

Puteti urmari serialul in fiecare zi la Disney Junior si nu uitati: Doctorita Plusica isi deschide clinica pentru noi pacienti si noi episoade in saptamana 25-29 martie, la ora 8:10!

Intrebare concurs: 

Care sunt prietenii Doctoritei Plusica, cea care trateaza toate jucariile in clinica sa de la Disney Junior?

IMPORTANT! Pentru a participa, trebuie sa fii inregistrat pe site. Raspunde la intrebarea de concurs in comentarii, pana pe 17 martie.

Dintre participantii care raspund corect, la finalul concursului se aleg prin tragere la sorti 4 castigatori, care vor primi cate un pachet de produse Plusica de la Disney Junior (fiecare pachet contine 3 jucarii de plus si 1 puzzle).

CONCURSUL S-A INCHEIAT!

Iata castigatorii:

– andreea

– LAVINIA

– Branescu Mariana

– Mihai Irina  
 
 

 

In this article

Join the Conversation