Copilaria si eroii care vin in visele piticilor tai

289 0

Te-ai gandi ce fel de om ai fi astazi daca nu ai fi asteptat in fiecare seara sa vina Peter Pan la tine si sa te ia in zbor, sau sa apara Zana Maseluta sa iti ia dintisorul de sub perna? Ai fi o mamica fericita azi daca nu ai avea placerea si emotia de a-i povesti copilului tau magia dintre copertele cartilor?

Noi stim sigur ca suntem ceea ce suntem azi si datorita cartilor din viata noastra. Si ne bucuram ca exista oameni care nu numai ca sustin cititul, insa se si implica pentru a le da si copiilor mai putini norocosi accesul la povestile copilariei. Am deschis paginile campaniei „Dreptul de a Citi” si am citit acolo despre lucruri care ne-au motivat sa luptam pentru o lume mai buna.

Inceputa in luna martie a acestui an, campania isi propune sa doteze scolile din mediul rural cu biblioteci. A pornit la drum cu un numar de 20 de scoli, alese in parteneriat cu Ministerul Educatiei, si cu peste 10 000 de carti noi si mobilier.

Pentru ca au dorit sa le ofere si mamicilor ocazia de a-i ajuta si pe copiii care nu au posibilitatea sa isi intalneasca eroiii, s-au amenajat puncte de colectare a cartilor in toate sucursalele OTP Bank Romania si in Librariile Humanitas. Asa ca, pana in prezent, 25 de scoli in care povestile si cartile educationale lipseau, au acum parfumul cutezantei vitejilor si al delicatetei printeselor.

Implica-te si tu! Nu vei dona o simpla carte, vei modela frumos un copil pe care nu il cunosti, dar care iti va multumi peste ani pentru ca l-ai invatat sa viseze si sa culeaga valori sanatoase pentru viata, din paginile cartilor!

Detalii pe www.estedreptulmeu.ro

Iar pentru micutul tau, „Dreptul de a Citi” iti ofera carti de vis. Participa la concurs aici si iti poti vedea micutul in revista Mami, numarul de august.

In this article

Join the Conversation