Cum arata sosia Kristinei Pimenova, cea mai frumoasa fetita din lume

3600 0

Kristina Pimenova e o fetita de 9 ani din Rusia care a fost numita de presa internationala, in repetate randuri, „cea mai frumoasa fetita din lume”.

Profitand de popularitatea dobandita, Pimenova a inceput sa lucreze cu o agentie de modelling care i-a intermediat contracte cu nume sonore din fashion precum Benetton, Fendi, Cavalli sau Armani. De asemenea, copila a aparut pe coperta Vogue Bambini, pagina sa de Facebook a atins 4 milioane de like-uri, iar pe Instagram e urmarita de peste 1 milion de persoane.

Putini stiu, insa, ca fetita are o sosie in Canada. Elizabeth Hiley, in varsta de 10 ani, locuieste in Montreal, alaturi de mama sa, prima care a remarcat asemanarea izbitoare dintre fiica sa si Kristina, scrie publicatia britanica Daily Mail.

Aceasta a publicat pe pagina sa de Facebook un set de fotografii cu fiica sa si a declarat pentru Mail Online: „Asemanarea dintre ele este bizara. Inainte sa aflu de Kristina, eram sceptica in a o lasa pe Elizabeth sa faca o cariera in modelling, dar mi-am dat seama ca acum e momentul potrivit. E posibil ca Elizabeth sa aiba un succes similar Kristinei, daca nu mai mare”.

Femeia a mai spus ca nici macar fiica ei nu si-a dat seama de diferente cand i-a aratat o poza cu Pimenova: „I-am aratat o poza cu Kristina si m-a intrebat cand i-am facut poza, pentru ca nu isi amintea sa fi purtat acele haine”

Ce credeti, seamana? (Stanga – Kristina Pimenova , dreapta – Elizabeth Hiley)
Kristina Pimenova
colaj 2 colaj 3 colaj 4

In this article