Cum putem slabi fara dieta

380 0

Potrivit Health.com, putem scapa de 200 de calorii pe zi numai daca inlocuim celebrul Snickers sau Mars cu ciocolata neagra. Beti un pahar de cafea cu gheata si o patrime lapte in loc de deserturi care combina vanilia cu lapte, frisca si mult zahar. Paine alba vs. paine integrala? Renuntati la painea alba, daca nu de tot, macar la mesele de pranz si seara.

Ceaiul ne ofera pe langa relaxare si o stare generala de bine. Asadar, daca vreti sa evitati balonarea, consumati cat mai mult ceai de menta si renuntati la cel divers aromat. Aceste cateva reguli simple ale „siluetei” trebuie respectate nu numai pentru sanatatea noastra, dar si pentru increderea pe care ne-o da o stare buna a organismului.

Asa ca trebuie sa renuntam la bauturile carbogazoase, pentru ca dioxidul de carbon poate produce balonare si induce o stare neplacuta. Reducerea gumei de mestecat din „meniul” zilnic previne de asemenea balonarea. Guma are in compozitie sorbitol, un substitut al zaharului, pe care o bacterie a organismului il transforma in gaz.

Nu degeaba se spune sa „Evitati consumul de sare…”. Motivul? Organismul retine apa. Consumul de iaurturi poate fi de asemena benefic organsmului, pentru ca bacteriile care fermenteaza laptele ajuta la o digestie mai buna.

In this article

Join the Conversation