Cum sa fii o gravida chic

296 0

Maternitatea insa transforma o doamna frumoasa intr-una superba, daca ea va sti cum sa se imbrace si ce atitudine sa adopte. Pentru ca nu intreg corpul unei gravide se va schimba, doar cinci articole vestimentare din dressing-ul tau vor suferi modificari. Astfel, tricourile, pantofii, pantalonii, rochiile si fustele vor trebui inlocuite, informeaza Ziare.com, citand un articol din „The Daily Telegraph”.

Nu arunca accesoriile, pantofii cu toc, gentile elegante si rochiile sexy pentru ca in curand vei putea sa le imbraci din nou.

Cele mai indicate haine pentru gravide sunt cele largi si vaporoase. Daca mamicile vor sa fie chic, ele pot opta pentru tricouri si pantaloni care le dezvaluie burtica, dar nu sunt stranse, ci foarte lejere.

Salopetele sunt ideale pentru mamici. Pantalonii pentru gravide, cu talia foarte joasa, pentru a nu fi stransi in zona abdominala, sunt la moda.

Nu va opriti la o singura culoare. Pantalonii pentru gravide sunt foarte comozi si pot fi purtati in orice stadiu al sarcinii.

Citeste articolul integral pe newsreport.ro

In this article

Join the Conversation