Cum sa-mi revin dupa divort?

245 0

Raspuns:

Firesc ceea ce ti s-a intamplat nu putea sa nu te afecteze. Si totusi de acum in colo depinde de tine daca esti deprimat sau nu. Poti alege neconstient (cel mai probabil) sa fii trist si sa nu ai incredere in oameni, sa te invinovatesti si sa crezi ca trebuie sa faci o schimbare radicala in relatia cu femeile sau poti sa privesti ceea ce ti s-a intamplat ca pe un fapt de viata. Pur si simplu ai intalnit o persoana nepotrivita, necinstita, iar asta nu are legatura cu personalitatea ta.

Cred cu tarie ca ea a avut escapade cu prietene pentru ca asa a vrut, pentru ca a vrut sa iasa din relatie si nu pentru ca i-ai oferit tu prea multa libertate. Spun asta pentru ca nu trebuie ca increderea ta inselata sa afecteze o viitoare relatie. Nu autoritatea sau constrangerile aplicate partenerei te vor face mai sigur pe ea, acestea pot doar deteriora relatia pentru ca o pui intr-o pozitie de inferioritate ii arati ca nu e demna de incredere.

Altfel spus oricat de greu ti-ar fi daca vrei sa-ti continui viata nu te „agata” de aceasta trauma si nu-i face pe altii responsabili sau victime. Nu vreau sa sune prea ferm dar fiind un raspuns la un mail trebuie sa-ti spun lucrurile direct, iar tu sa te gandesti cand ai sa vrei la ele.

Esti in fata unei decizii importante fie dezvolti un patern, un model de realationare cu femeile care ar putea provoca sfarsitul fiecarei relatii, fie decizi sa faci ceva diferit sa nu abordezi o noua relatie dupa tipare, reguli, experiente anterioare ci sa contribui ca partener egal si sa-ti doresti sa mearga bine.

In this article

Join the Conversation