Cum sa pierzi calorii in mod istet

358 0

Iti vine greu sa crezi ca poti arde calorii jucandu-te cu copilul tau prin parc? Ia gandeste-te, de cate ori te-ai intrebat „oare de unde are copilul asta atata energie?”. Alearga, sari, catara-te, urca si coboara scarile in acelasi rtim cu copilul tau si 30 de minute iti sunt sificiente, abia iti vei mai putea trage sufletul.

Obositor, dar merita din plin pentru cele 390 de calorii duse pe apa Sambetei! Plimba-te o jumatate de ora cu rolele si 300 de calorii vor fi anihilate. Inoata 20 de minute si 130 de calorii se vor dizolva in apa. Joaca tenis de cam timp de o ora si 400 de calorii vor zbura ca vantul. Ce zici, e tentant?

Pentru mamici mai comode

Preferi oricand sa vezi un film decat sa alergi prin parc? Nicio problema! Doua ore in fata eccranului te ajuta sa pierzi, ca prin minune, 240 de calorii. Cu conditia sa nu rontai floricele sua biscuitei si nici sa nu te atingi de sucuri.

O zi de curatenie ca la carte aproape ca te darama. A doua zi, abia daca temai poti misca. Ei, vezi, nu trebuie sa te duci la sala ca sa te alegi cu ditamai febra musculara.

La treaba!

Curatenia este, de fapt, un fel de gimnsatica domestica, asa ca fa-o cu simt de raspundere si vei avea trei beneficii dintr-un foc: curat in casa, economie in investitia la o sala de fitness si un corp superb, caci caloriile se ard in ritm accelerat.

O ora de sters geamuri

200 de calorii

O ora de stors rufe

300 de calorii

O ora de frecat parchetul

420 de calorii

O ora de aspirat

280 de calorii

O ora de gatit

250 de calorii

In this article

Join the Conversation