Cum sa slabiti fara a merge la sala de forta

311 0

Pentru cei care doresc sa slabeasca insa au un program prea incarcat pentru a merge la o sala de fitness, cotidianul „Times of India” ofera o lista de activitati fizice prin care puteti ramane in forma fara a pierde prea mult timp.

1. Faceti „pauze de mers pe jos”. Indiferent daca va aflati la birou sau acasa, nu ar trebui sa stati mai mult de doua ore in acelasi loc. In aceste intervale faceti pauze de cinci minute in care sa mergeti pe jos. Astfel va veti creste metabolismul care va ajuta la arderea grasimilor.

2. Faceti curatenie o data pe saptamana. Fie ca va spalati podelele, geamurile, gresia din baie sau masina, orice activitate care presupune sa exercitati presiune cu mainile sau coatele va va ajuta sa ardeti cate patru calorii pe minut. Asadar, daca faceti o curatenie generala de 30 de minute, veti putea arde pana la 120 de calorii.

3. Faceti o plimbare inainte de masa. Mersul inaintea mesei ajuta la digestie si la reducerea poftei de mancare. Conform specialistilor o plimbare de 20 de minute inainte de masa va creste senzatia de satietate la fel de mult ca o gustare usoara.

Citeste articolul integral aici

In this article

Join the Conversation