Cursuri de educatie prenatala

274 0

Cursurile vor fi organizate saptamanal, fiecare curs avand 2 – 3 ore. Acestea sunt predate de medici specialisti, moase si asistente medicale. Maniera de prezentare a cursurilor va fi una interactiva, informatiile teoretice alternand cu demonstratii practice si acoperind subiecte precum: mentinerea unei sarcini sanatoase, procesul nasterii, tehnici de relaxare in timpul travaliului, ingrijirea nou nascutilor, procedurile medicale din spital. Astfel, cuplurile care se vor inscrie in acest program vor primi informatiile necesare despre aceasta minunata perioada din viata lor, avand parte totodata si de multe surprize.

Acest proiect a fost demarat la initiativa Societatati Doamnelor Bucovinene, cu sprijinul unui voluntar american, Holly Felmlee si in parteneriat cu Autoritatea de Sanatate Publica Suceava, printr-o finantare de la Peace Corps si de la Gender and Development Grant Program.

Proiectul isi va atinge obiectivele propuse si cu sprijinul urmatorilor sponsori: site-ul mami.ro, magazinul Miniblu, societatea Bella Romania Impex S.R.L., librariile: Alexandria si S.C. General Cart S.R.L. care vor oferi o multitudine de cadouri – surpriza viitoarelor mamici.

Persoanele interesate se pot inscrie pe adresa de email: [email protected].

Pentru mai multe informatii contactati Societatea Doamnelor Bucovinene, telefon: 0330 401230 sau 0230 551394, persoana de contact Morosanu Paula.

In this article

Join the Conversation