Dana Rogoz va naste la sfarsitul lunii februarie… un mic boxeur

501 0

“Ma pregatesc pentru sfarsitul lunii februarie cand ar trebui sa nasc. Am avut o sarcina foarte usoara, am luat in greutate cam 7 kilograme si jumatate”, a spus Dana Rogoz, invitata la emisiunea “De suflet”, de pe ProTv International. 

"Am primit deja foarte multe lucruri, eu aproape ca nu am mai cumparat nimic. Inclusiv de la mama, care mi-a dat si haine crosetate de ea. Le-am pus deja pe categorii de varsta si am primit si un patut dar si un cos cu traditie in care au crescut pana acum 15 bebelusi. Dupa 4 luni il voi da si eu la randul meu”, a mai adaugat.

In ceea ce-l priveste pe bebe, acesta este foarte activ in burtica lui mami. Are toate sansele sa fie boxeur, povesteste ea, pentru ca loveste cu atata putere, incat este foarte vizibil si pentru cei din jur, care sunt uimiti sa vada cum i se misca burta. “Si mai mult decat atat se misca foarte mult, mai ales noaptea”, a spus Dana.

Chiar daca nu a dezvaluit numele baietelului, Dana Rogoz a ca are o lista cu nume, dar nu va spune pana nu il va cunoaste.

“Stim sigur ca va avea doua nume, am pornit de la premisa sa fie un nume romanesc pe care il dam noi, iar cel de-al doilea, de sfant, a fost ales de Barbu, fratele lui mai mare" (n.r.fiul lui Radu Dragomir din prima casatorie).

In this article

Join the Conversation