De acum poți sta fără grijă! Cu ceasurile cu GPS iUni îți poți supraveghea copiii

1981 0

Orice copil își dorește să fie iubit, dar are nevoie și de libertate, pentru a-și dezvolta încă din copilărie încrederea necesară în sine, care îl ajută să se descurce în viață ca adult. Părinții cunosc deja acest sentiment și îl înțeleg. În același timp, sunt preocupați de siguranța copilului lor.

Din fericire există gadget-uri pentru copii – sisteme de urmărire cu GPS iUni sau ceasuri iUni – prin care părinții pot afla în orice moment ce se întâmplă cu copilul lor. Atât mamele cât și tații preferă să cumpere astfel de cadouri pentru copiii lor, pentru a sta mai liniștiți atunci când nu sunt lângă ei.

Ce sunt sistemele de urmărire GPS a copiilor?

Odată cu dezvoltarea tehnologiei avansate au apărut pe piață dispozitive cu GPS mici, de forma unor ceasuri cu GPS pentru copii pentru încheietura mâinii, care permit localizarea fiabilă a purtătorului unui asemenea dispozitiv. Acum părinții pot sta mai liniștiți cu privire la siguranța copiilor, deoarece pot urmări mișcările lor utilizând propriul smartphone.

Cum funcționează ceasurile cu GPS iUni?

Aceste dispozitive electronice inteligente oferă majoritatea avantajelor pe care le dorești ca părinte pentru supravegherea copilului tău atunci când acesta este departe de tine. Nu trebuie să alegi un produs foarte scump, este suficient să cumperi un produs care să aibă funcțiile de bază, acestea fiind:

 • Ceasul are un acumulator care se pune la încărcat. Ceasul are un sistem de avertizare prin care afli că valoarea acestuia a ajuns la 20%. Este bine ca bateria să fie încărcată zilnic 100%, astfel ceasul va funcționa mai mult timp, chiar și 2-3 zile.
 • Ecranul este cu touchscreen, cu un design atractiv, carcasa este din plastic, cureaua din silicon.
 • Sistemul de comunicare din ceas se conectează la dispozitivul smartphone și astfel părintele poate primi afișarea locației copilului, dar și traseul pe care l-a făcut acesta.
 • Ceasul are buton SOS, se poate seta perimetrul în care stă copilul, dacă pleacă în afara acestuia, părintele va fi avertizat.
 • Dispozitivul permite realizarea de convorbiri în ambele direcții, pe rețelele Telekom, Orange și Vodafone. Când vine vorba despre a face un cadou, părinții optează pentru un ceas GPS Vodafone sau un ceas GPS Orange.
 • Ceasul iUni poate fi oprit foarte simplu, dacă se dorește acest lucru.

De ce sunt recomandate produsele de pe iUni.ro?

Produsele sunt de calitate înaltă, iar prețurile sunt acceptabile având în vedere performanța și eficiența lor. Pe Internet ai posibilitatea de a vedea oferta www.iuni.ro pentru ceasuri GPS copii, dar și cea mai diversificată gamă de smartwatch-uri.

Brandul iUni.ro a apărut pe piață din anul 2014, ca urmare a unirii unor site-uri cu nișe similare.

Pentru a fi sigur că ai cumpărat un produs de înaltă calitate, verifică ca acesta să fie original, să aibă holograma iUni și garanție cel puțin 2 ani. La anumite produse iUni, GPS trackers se oferă gratis extra garanție de încă 2 ani. Acest avantaj poate să apară și la alte produse din gama iUni, din care pot face parte:

 • camere auto DOD (brand de succes din Taiwan)
 • drone iUni
 • mașinuțe cu telecomandă cu 55 sau 60 km pe oră
 • camere video sport iUni
 • smartwatch iUni
 • camere de supraveghere și altele.

Cât de utilă este urmărirea copilului cu ceasul cu GPS iUni?

Cu ceasul GPS iUni părinții pot da copilului libertatea lui, de care are nevoie. Psihologii spun că încrederea și creșterea independentă reprezintă componente foarte importante ale dezvoltării copilului. În acest fel, copilul va învăța să se maturizeze prin experiențele sale, în independența lui, să-și asume responsabilitatea și să aibă încredere în forțele proprii.

Iată câteva situații de urgență pentru folosirea unui ceas cu GPS iUni:

 • Copilul este mic, lăsat în supravegherea bonei, iar părinții pot verifica dacă aceasta se comportă normal, are grijă de el.
 • Copilul se află la școală, iar părinții pot afla cum comunică profesorul cu el.
 • Părinții sunt într-o delegație sau o călătorie de afaceri și au posibilitatea să-și urmărească copilul pentru a putea sta calmi, liniștiți.
 • Copilul pleacă la joacă cu prietenii, timp în care părinții pot afla locația unde se află acesta.

Copilul poate fi monitorizat prin GPS, dar să știe asta!

Părinții trebuie să fie de acord să spună copilului despre avantajele folosirii unui ceas cu GPS iUni într-un mod ușor de înțeles de acesta, astfel încât încrederea în ei să nu fie permanent perturbată. Când sunt mici nu iau în calcul beneficiile serioase legate de acest gadget, îl primesc ca pe o jucărie colorată mai deosebită. Mai târziu pot înțelege cât de important este acest ceas cu aplicațiile sale, sau din contra pot fi deranjați de acest fapt, pot avea impresia că nu primesc încrederea părintească.

In this article