Decoratiuni de Craciun DIY: stea pentru bradul de Craciun

2457 0

 Astăzi, îţi vom arăta cum să realizezi una dintre cele mai importante decoraţiuni de Crăciun, şi anume steaua care se pune în vârful bradului. Pentru aceasta, ai nevoie de o coală de hârtie de o culoare potrivită scopului în care o foloseşti şi de o bucată de beteală.

Citeşte şi Decoraţiuni pentru bradul de Crăciun făcute manual

Împătureşte coala în două şi fiecare jumătate încă o dată.

Pliază din nou jumătăţile obţinute, de data aceasta spre exterior.

Întoarce coala pe partea cealaltă, fără a o despături, şi pliaz-o şi aici.

O să obţii un mic evantai pe care îl îndoi de la jumătate.

Presează-l bine, după care decupează pe fiecare dintre jumătăţi câte o linie oblică (de la margine spre jumătatea acestuia, fără a ajunge însă la linia de mijloc – vezi în tutorialul video)

Desfă-l şi leagă la jumătatea acestuia o bucată de beteală, răsucind sârma de câteva ori pentru a nu se desface. Lasă capetele acesteia mai lungi, deoarece cu ele vei prinde steaua în brad.

A venit momentul să aranjezi colţurile stelei: foloseşte-te de scotch pentru a lipi cele două colţuri din mijloc (trebuie să rămână câte trei de fiecare parte) şi apoi pe cele două rămase la margine (câte un colţ de la fiecare margine).

Aranjează şi uniformizează colţurile stelei şi prinde-o în brad, cu ajutorul sârmei de la beteală. Felicitări, ai confecţionat de una singură una dintre cele mai importante decoraţiuni de Crăciun!

Citeşte şi Împodobeşte bradul!

Mai jos poti urmari un tutorial video cu toti pasii necesari pentru realizarea aceastei frumoase decoraţiuni de Crăciun.

In this article

Join the Conversation